Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2010 13:47 - Гоце навирил перчем като петел многобоец.Горката Зорка, не е за завиждане нищо, че е президентша.–2
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 1746 Коментари: 3 Гласове:
4



На снимката: двама души,напълно отчуждени един от друг и напълно апатични към което и да е живо същество.Хора,на ръба на отчаянието,наложило им се да носят непосилно тежък за тях кръст-първи люде в държава,която благодарение на такива,отива към дъното безвъзвратно:(:(:(



image Грандиозният спектакъл е последен в мандата на президента Георги Първанов преди следващите избори за държавен глава




МНЕНИЯ–2

...Гоце да беше изтръскал за пари Валю Златев,Гергов,Ветко,"Тара"-та Батков и другите си спонсори,за хонорара на една световна ever green музикална звезда, от сорта на Елтън Джон,Джо Кокър,Джордж Майкъл,или некоя друга подобна,дето знаят как се правят такива инициативи,няма да се налага, ние да се опитваме да се учим.Да се изпоти от пеене за 2-3 часа в НДК....само хората в залата колко много СМС щеха да пуснат,и тези пред ТВ също....приходите щяха да надвишат хонорара за участие,поне два пъти.Нямаше да се налага да гледаме омръзнали на всички лица от сцената....а и президентшата щеше да изглежда по-ведро по снимките

–"БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА" СЪБРА НАД 1 МЛН. ЛВ. ДО МОМЕНТА".....от тях ,1 млн. отидоха в джоба на няколко далавераджии ,живеещи от години на гърба на наивния и състрадателен Българин ! А останалите , наистина може и да са отишли при нуждаещите се деца. Наистина ми се повръща от тия ,нахални , арогантни и безскруполни изроди ,които живеят с чувството за безнаказаност ! Но всичко ще си дойде на место ! Възмездие има ! И хорското проклятие , няма да ги отмине !



–Да бъде проклет агента гоце.

–До 1989 г. комунистите като не можеха да направят нещо казваха, че създаденото от гниещия капитализъм е лошо и пошло. Даже забраниха да слушамe BEATLES. Сегашните комунисти, направили си партия ГЕРБ, по нищо не се различават от предците си.

–CHALGA PREZIDENTґґґґґґ

–Нищо против Българската Коледа, но това беше концерт на Планета и беше доста пошло.

–Вместо да пускам СМСи, аз си плащам медицинските осигуровки! И тук въпросът е защо държавата с тези пари не си върши задълженията, а се чака на допълнителни дарения????

–И знаете ли ,че Гоце няма нищо общо с коледа,Вие,чугунени глави?Че ако не бяха промените,още щеше да бъде забранена ,а? Но на вас не ви пука за нея,защото както вече казах,чугуна си е чугун!!!!!

–До всички чугунени глави!!!!Знаете ли колко много българи не са изпратили смс заради вашия човек от Сирищник?????

–ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!–
-------------------------------------------------------------------------------- Синът на президента Ивайло Първанов всяка вечер черпи мацки по кръчми и дискотеки, фалирал и фирмата си Ивайло Първанов има слабост към меркантилните жени - на последната купил баварец Малкият син на президента опредено не е от добрите и послушни момчета. Страстта на Ивайло Първанов към купона и увлеченията му по меркантилни жени се отразиха критично на джоба на Георги Първанов. 22-годишният хлапак управлява и 33% от фирмата „Айви-СМ”, която двамата с брат му набързо фалираха. Или поне така сочат цифрите според фирмения регистър „Дакси”. Преди време „168 часа” писа, че двамата братя – Ивайло и Владимир Първанови, са затънали в дългове до гуша, а фирмата била назад с минимум 150 хиляди лв. Освен това, „Айви-СМ” не отчитала никакви печалби. Според запознати, синовете на Първанов не само нямат управленски качества, но и били абсолютни пройдохи, които чакали на баща си да ги издържа. Първанов ожени по-големия си син След като по-големият – Владимир, се оженил, синът се кротнал и започнал да става по-отговорен. Малкият обаче харчел луди пари по барове, казина и всеки месец си сменял колите. Досега президентът му покривал масрафите, но вече и Георги Първанов започнал да издиша. След проблемите във фирмата и борчовете, които трябвало да покрие заради синовете си, президентът е на път да фалира. Вечната пиянка Ивайло Първанов на сватбата на брат си Най-големият проблем на Ивайло Първанов е алкохолът. Негови приятели неведнъж са разказвали легенди за пиянските му гуляи по заведенията. Аверите му признават, че когато Ивайло се напие, всички покрай него се виждат с пари. Освен че черпи наред, девойките около него биват позлатени от главата до петите. Последната му приятелка явно знае за слабостите на гаджето си и неслучайно си поискала BMW като коледен подарък, по възможност – червено. „Ивайло със сигурност ще й го осигури, той не може да отказва. Това е другият му проблем – винаги излиза с меркантилни момичета, които го ошушкват до стотинка”, разказват източници от обкръжението на Първанов-младши. Разгулният живот на Ивайло обаче едва ли ще продължи още дълго. Мандатът на баща му е към своя край, а татко му вече нямал пукната пара в джоба заради борчовете на сина си.


–Здравейте, циркаджии!!! ;) Беднория, простотия и воня на мърша се носи тук. Загубено племе, обречено на изчезване.

–умопомрачителната реализирана идея на г-н Първанов, който както се казва прави с чужда пита майчин помен, което беше практика през т. н. социализъм. В случая с подходяща реклама се бие по емоциите и сърцата на българите да изпращат SMS и то точно в коледния ден, когато всеки е настроен по-милозливо и всеопрощаващо и това Бг президента-Гоце, избран с гласовете на турските екскурзианти на ДПС го прави, за да си покачва рейтинга, а медиите и историята да пишат за него, като за благодетел.



–Това е политик и държавник, агент на ДС и КГБ. На снимката всички виждаме нещастната физиономия на горката Зорка с която Гоце само се показва пред хората и май с това се изчерпва всичко що се отнася до семейната им връзка. Що се отнася до патрона на благотворителната иницитива "Българската Коледа" в компанията на съпругата си, гледа ни с омраза и ненавист. Ако беше до него Весела Лечева, настроението щеше да е друго.  Въпреки че Зорка е родена в град със смесено население /християни и мюсолмани/ - помашка Якоруда, тя не е кадъна!!!! -:)))) Тя е християнтка от комунистическо потекло.

–Да дам и аз своя принос на ГРАМАДАТА от плюене по АГЕНТА ГОЦЕ.Той не е човек,а помияр и то бляд....с неговите патрони,по неговата чутура.

–Смешно малка сума, по-малка и за мащабите на холивудско благотворително парти и то от средна ръка.Жалко за България!

–Простите и диви булгаристански чалгари пращат SMS-и, от които държавата им взема 20% ДДС, мобилният оператор - 50% от остатъка и за децата остават 30%, от които 25% отиват в джобовете на лекарската мафия чрез клиники, свързани с управляващите. Като небезизвестната Токуда, в която за пет дни стационарно лечение написаха на оня цървул Баташов 40 бона сметка за консумативи.

–каква първа дама е  Зорка, това на снимката е една жалка и съсипана женица, Гоце и разказа играта, така е като въшката се наяде и излезе на челото, тая Коледа е по-голяма порнография и от Планета Дерби 2010, жалко за артистите дето са се навили да участват в този цирк, не говори добре за тях

–Концертът показа кой е най-авторитетния и уважаван политик в тази държава.



Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Чалга си беше!
26.12.2010 14:25
Чиста проба чалга. Това недвусмислено говори за вкусовете и предпочитанията на нашия президент. С него май ще си отиде една цяла епоха- пошличка и мръсна.
цитирай
2. vandela007 - Все си мисля, че и без президент м...
26.12.2010 21:16
Все си мисля, че и без президент можем... Не говоря за Гоце, въобще! Догодина - нов; все тая...
цитирай
3. анонимен - Яко храна...
05.01.2011 01:46
ама това е само малка капка от това което заслужава тоя облещак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 462265
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930