Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2010 23:40 - Гоце навирил перчем като петел многобоец.Горката Зорка, не е за завиждане нищо, че е президентша
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 1477 Коментари: 2 Гласове:
3



На снимката: двама души,напълно отчуждени един от друг и напълно апатични към което и да е живо същество.Хора,на ръба на отчаянието,наложило им се да носят непосилно тежък за тях кръст-първи люде в държава,която благодарение на такива,отива към дъното безвъзвратно:(:(:(


image Грандиозният спектакъл е последен в мандата на президента Георги Първанов преди следващите избори за държавен глава Над 1 млн. лв. е събраната до момента сума в благотворителната инициатива „Българската Коледа” . Това стана ясно по време на концерта, който се излъчва пряко по bTV и БНР.

МНЕНИЯ–––
–Гоце яхнал брониран “Мерцедес” S 600 Петък, 17 Декември 2010г. Автор: в. Атака * 1 млн. лв. струвал на данъкоплатците коледният подарък на президента Българската Коледа дошла в аванс за президента Първанов - държавният глава си направил царски подарък, платен от данъкоплатците - последен модел "Мерцедес S 600, пише в. "Уикенд". Миналия четвъртък на откриването на Панаира на книгата в НДК президентът бил докаран с решения в черно брониран "Мерцедес", чиято стойност е около 1 милион лева, отбелязва изданието. Уникалната лимузина пристигнала от Щутгарт преди два месеца. Според "Уикенд" изглеждало обаче, че държавният глава предпочита данъкоплатците да не знаят за коледния подарък, който са му поднесли. Макар вече да бил част от автoпарка на президентството, баровският мерцедес не бил с регистрационна табела СА 0001, каквато номерация се полага за президентските автомобили. Луксозната лимузина имала "цивилни" табели

–Горката Зорка, не е за завиждане нищо, че е президентша. А Гоце навирил перчем като петел многобоец.

–Просто няма смисъл да се коментира,комунистите не признаваха Коледа,а сега как да им повярвам че са се променили ?!И първата дама-защо изглежда толкова измъчена и уморена?!Вече не давам пари и не само аз,не отиват където трябва!В бъдеще време ако нещо се промени ще давам пак пари-сега няма смисъл!
Има ли едно нещо, за което да не е излъгал този долен боклук Гоце, за да му вярваме, че почтено и по предназначение се разпределят парите от това начинание?! Едно време когато баба ми скришно ме вкара в църквата, за да ме кръстят, този боклук е бягал оттам като дявол от тамян, сега бил патрон на Българската Коледа! Когато правеше анти-НАТОвски митинги и беше първа пушка против влизането в НАТО...после се бие в гърдите, че той и "почтените" му ДС дипломати и посланици били допринесли за влизането...гьонсуратлък!

–Какво общо има с Коледа един комунист като Първанов само не можах да разбера? Или той върти задника, за да се прави на светска харесвана личност. Голям клоун.

–Зорке,този ти изневерява.

–Милионерите призовават раята да пуска.И от тази коледа ДС лидерът гоце ще се облажи я за ново пушкало,за ново возило,за ново мезонетче или скромна къщичка на Шанзелизе за безработните си синове.А какво е дарил и изобщо дали е дал нещо няма публичност.А има публичност,че от "Българската коледа,от герговци ,ковачки и ковашки трактори и трактористи сесдобил с ново бронирано луксозно возило като петзвездно хотелче - мерцедес клас ЕС600.Конщунство един символ като гоце олицетворяващ мракобесната червена партия,репресивният ДС апарат да стои и да се кефи на това почетно място.Докато хората горяха във влака той разлайваше кучетата по сафарита и за пореден път излъга.Недай си боже да станат размирици каквито са ставали в други държави това ченги няма да се подвуоми като главнокомандваш да изкара танковете както това пожела пияндетоП-Младенов,както мокрото момче миков искара жандармерията да пролива кръв на жълтитте павета и по улиците на София.Още едно проклятие за народ и държава.

–Зорка има вид на съсипана,нещастна жена от курваря и подлеца Гоце!


–По лицето на една жена се вижда какъв живот води и колко тормозена е! Горката Зорка,ама за едното хорско мнение стои и търпи...нали и заради децата...ееххх българско възпитанииееее...





Гласувай:
3



1. wasteland - Жалко е, че такива мнения не виждат ...
26.12.2010 00:22
Жалко е, че такива мнения не виждат публичност, барем се замислят повече овце в тая "държава"...
цитирай
2. анонимен - page rank tool backlink service
26.09.2011 21:44
check backlinks best seo <a href=http://xrumerservice.org>pagerank service</a> backlinking
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460820
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930