Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2013 14:29 - Cody Wilson,анархичния създател на оръжието от пласмаса на име **Liberator**
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: Коментари: Гласове:
2



Той нарича себе си анархист с принципи, цитира Мишел Фуко и Албер Камю и води революция срещу покровителството на "държавата– бавачка", Той е  Коди Уилсън/Cody Wilson/, 25, студент по право в Тексас и собственик на компанията /Defense Distributed/ Занимава се с дизайна и успешното изпитание  на пластмасов пистолет от 3-D принтер,което го прави в УСА  онлайн култова фигура - и с това успява да настрои срещу себе си Държавния департамент на САЩ .

Ако всичко се развива като се надява Коди Wilson, той ще направи правителствата на всички страни свои  врагове. С това че ще може да оборудва  всеки с оръжие което не може да бъде засечено, и  с това да насърчи  към  бунт срещу силните на деня!!! Ние сме под обсада, свободата  ни е под обсада", казва Уилсън. Оръжието му ,чиято единствена метална част е един единствен обикновен пирон ,той нарича "Liberator": "освободители".

Повече от един начетен любител на оръжия

Би било лесно, Коди Wilson да бъде иронизиран  като любопитен и начетен ентусиаст–любител на  оръжия– глупак, който се ползва с 15 минути  слава. Той е на турнедава интервюта в радиа rechtsauslegende радио ток шоу и достъп до Стрелба Националната федерация Rifle Association (НАП) за това, за да бъде против предложението на оръжия прекалено мек, нито регулатори.

По същия начин, той четки срещу зърно на политическата върхушка, която той смята за една илюзия. "Няма по-вярно политика., Медиите ни карат да вярваме, че тази епична битка се води между Барак Обама и Мит Ромни. Globalististische Това са както нео-либерали, които съществуват за защита на относителната автономна класа на Goldman Sachs банкер. "
3D принтер
Тенденции Cebit
Евтини 3-D принтер и IT асистент в операционната зала

Време Wilson попада в класовата борба на левицата жаргон, той се загрее на либертарианците на Tea Party, на патриотичната сърцето кървене. Основно млад човек има повече общо с Джулиан Асандж и Уикилийкс в горски пущинаци милиционери някъде в САЩ, които мечтаят за въоръжено въстание срещу Вашингтон в пиянски унес.

Повече от 100 000 сваляния

Уилсън е не само умен, той разполага с технология революция на онлайн съюзник разпространението анархия. "Няма твърди и ясни решения още по време на интернет продажбите. На федерално ниво те знаят, че това е една голяма борба и потенциално страховита битка."

Wilson отдавна е доказан, че той е прав: повече от 100 000 копия са били изтеглени план за Liberator. От всяко кътче на земята, може да се включи в "споделяне на файлове" форуми да се пекат на пластмасовия пистолет. Ако някой има (все още скъпи) 3-D принтер.

Държавният департамент на САЩ, отговарящ за контрола върху износа на оръжие, изглежда нарушава всякакви закони и забрани за износ. Под санкциите го принуди Коди Wilson да вземете безплатния комплект разпределени от мрежата. Адвокатите му се оказа, казва той, като той може да предприемат действия срещу него.

Засилване на ефекта на медиите

Но противниците му със сигурност са не само във Вашингтон. Медиите и обществеността, също са участници да разбират историята на Liberator и погрешно да се каже, "защото те смятат, че изобретението ще бъде фатално." На Него да бъде оръжието враждебно отношение на медиите безразлични против волята си, той използва тяхната подсилващ ефект: "Трябва да ни разкаже за историята, която не може да не кажа .."

Отново, Коди Уилсън е прав. В същото време, експертите по сигурността се стресна като политици, които уволнени или "печатен оръжия" като гротеска научната фантастика наскоро. Две демократите от Ню Йорк, Чък Шумър и Steve Израел искат да прокара в Конгреса за закон, че пластмасовите оръжия и онлайн разпространението на техните комплекти, пълни с правописа "проверките за сигурност, полицията сертификати, пистолет закони няма да помогне много, ако престъпниците техните оръжия, за да Принтирай у дома и те могат да проникнат незабелязани през метални детектори, "те пишат.

Коди Уилсън е впечатлен. Законите не успеят да смешен начин, когато анархистичен дух на интернет преобладава. Cold той критикува членовете на изстрела ученици от Hook Sandy, на лобиране във Вашингтон за по-строги закони пистолет: "Аз съм доволен, че те са в състояние да използва своето страдание за ограничаване на свободата на своите съграждани, но те играят топката като деца, играем. много по-голяма игра. "




Гласувай:



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460813
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930