Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2010 17:33 - Синът на Ален Делон седи на един чин с дъщерята на Маджо–която всъщност не му е дъщеря а е внучка на Добри Джуров
Автор: mominasylza Категория: Новини   
Прочетен: 2483 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Синът на знаменития френски актьор Ален Делон се запознал с дъщерята на скандалния български бизнесмен Младен Михалев-Маджо навръх първи септември. Тогава най-престижното школо в Швейцария „Льо Розе” отваря врати за първия учебен ден, пише в. "ШОУ" в новия си брой.



На специална церемония, продължила близо час, Ален Делон внимателно изслушал встъпителната реч на директора на училището в Цюрих, където знания попиват само деца на богати и известни родители.

Синът на звездата на френското кино – 16-годишният Ален-Фабиен бил нисък на ръст, но в лице поразително приличал на известния си татко. Момчето имало благ характер, не спорело и не отговаряло на учителите. Залягало сериозно над учебниците и дори се записало в няколко извънкласни занимания.

Понякога компания му правела дъщерята на Маджо Мелина. Младата дама надълго и нашироко разказвала за родната България и нейните природни забележителности. Изненадата била пълна, когато Ален-Фабиен я погледнал с изумрудено сините си очи и рекъл: „Извинявай, но не зная къде е България”. Подрастващият Аленчо си нямал никаква представа кой е бащата на красивата му съученичка, нито каква слава му се носи в родината.

ДОСИЕ:

• Мелина всъщност е доведена щерка на Маджо от жената, с която живее – Милкана. Девойката е родена в Швейцария и е биологична дъщеря на Добри Джуров-младши. Младен Михалев има и друга, по-голяма дъщеря, която живее с майка си в Лондон.
• Говори се, че сегашната любима на Маджо Милкана е бременна, но вероятно няма да роди в България. За нея и бебето ще се погрижат спецовете от елитна болница в Швейцария, където Михалев живее от години. Макар че стяга нова къща в столицата, Маджо едва ли ще се премести за постоянно в родината си, доверяват хора от обкръжението му.


Тагове:   дъщеря,   чин,


Гласувай:
4



1. mominasylza - каква мерзост и какво безочие
21.09.2010 17:34
Честито български народе– и преди и сега хрантутиш и пращаш Избрани дечица на школото.Ама не наше, щото то нашто е за такива кат на кака Пена,мара и Тодорка,на бай Пешо Мустака,Къньо шофьорчетУУУУ, и бай Манол.Е ,кой ше те ебава на по късна дата,нали децата и внуците на тея дето ти пият Кръвчицата и сега.Ма кат нема кой да се усети.А иначе 255 000 имат законно оръжие.МА алоооооо, то Втората световна война не се е започнала с толко пушкала. Ма като нема хайдушки сърца.Колко мислите че е цената на едиин такъв кат бай ви Маджо– 7 рубли!! –би казал един руснак/щото толко струва един куршум у Москаутуууу! За в Бг незнам,ма нема да е мнооо повече. Ма големи коментари , големи напъни тука из тоя форум... Ален Делон –официалната страна я знае цел свет.Неофициалната никой не го интересува– но за него се знае.И ,да, по върви да се учи син му у ЛАрОЗЕТО– и за по неосведомената аудитория– прилича на майка си,холандката Розали,поразгледайте в нета снимките дето ги има. И не си мислете че школото е навсякъде такова каквото го знаете в Бг.Хеле пък в такива учереждения в Швейцария. И понятие си нямате.А,за това че детето на някой който е шлифован в любезниченето и усмивката без всякакъв смисъл,където върхът на чувствата е ** добър ден и довиждане**– нашего брата бълХаринОО ,има още доста да се учи.Българинът като цяло не е от тях...но ще му се наложи да го научи.Ако не, ЩЕ ГО НАУЧАТ.
цитирай
2. antikom - 1. mominasylza
21.09.2010 18:05
Апелът ти към въстание е зов в безвъздушното пространство.
Оръжието е собственост само на ченгера, милиционери и наши момчеча от комунистическата яка.


Но ако човек има зор и с права лопата се оправя!
цитирай
3. mominasylza - не приятелю,не е зов за въстание
22.09.2010 01:48
antikom написа:
Апелът ти към въстание е зов в безвъздушното пространство.
Оръжието е собственост само на ченгера, милиционери и наши момчеча от комунистическата яка.


Но ако човек има зор и с права лопата се оправя!
----- :-))))....нееее, не е зов за въстание.По скоро ЗОВ за отваряне не очите, кой как работи населението в Бг.Нали не мислиш че паричките на бай Маджо са лично негови,изработени/може,ма да видим как / че да се учи доведената му щерка у Ла Розето. Яд ме е че една шепа елементарни люде, направиха от интелигенцията и умните хора глупаци ,и нещастници. И масово моят народ страда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 462290
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930