Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2010 21:43 - Дават на Израел 8 дни да нападнат Иран
Автор: mominasylza Категория: Новини   
Прочетен: 17757 Коментари: 77 Гласове:
13

Последна промяна: 18.08.2010 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Благодаря на всички, посетили моя блог.

И НА АНОНИМНИТЕ ТАКИВА.
Не съм си го измислила.Има го като новина в news.bg. Всеки може д аго прочете с достъп до интернет. Нека оставим окултното з а момент. По скоро исках да попитам–** Какво би направил ТИ, Ти човече ,ако наистина ти оставаха 7 дни?**
Не ми с емисли за последствията.Искам си Живота ,такъв какъвто е.Искам слънце, искам любов, искам децки смях, искам светлина, искам ПО ДОБЪР ЖИВОТ. Кой от вас всички ще тръгне да се бие за чужда кауза? Кой от вас ще защитава друг дом освен своя? А дали тези които започнат ЕВЕНТУАЛНО този конфликт,ще бъдат в първите редици?

Това са въпросите които си задавам.Без да искам да плаша сънародниците си.Не аз пиша новините.

Сещам се за една наша песен ,с подобен текст...май беше чалгийка.Ако до края на света остават 7 дни....Как би живял?
Ще посмее ли Алианса все пак да започне поредната война? На фона на катаклизмите по света. И защо този път ми се струва че нещата няма да станат както ги казват официално.Иран не е Афганистан,не е Ирак. Иранците ще се защитават което си е и тяхно изконно право. Ние д а му мислим.  Призраци ли виждам...или наистина някой съвсем е загубил мярката. Или просто се налага редуцирането на въглеродните единици.






17.08.2010, 17:35
news.bg   var carousel_1282058789 = new SimpleCarousel("slideshow",{ navigation : { prev : "material_header_prev", next : "material_header_next"} }); carousel_1282058789.init();

imageБившият посланик на САЩ в ООН Джон Болтън заяви, че Израел има 8 дни да извърши военно нападение срещу АЕЦ „Бушер", за да спре Техеран, който по този начин се сдобива с функциониращ ядрен реактор.

Междувременно Иран предупреди, че евентуална атака срещу АЕЦ „Бушер", ще бъде равносилна на международно престъпление.

Атакуването на международно съоръжение е международно престъпление и последствията няма да са ограничени само за страната домакин, а ще имат глобален отзвук, каза иранският ядрен шеф Али Акбар Салехи, цитиран от АФП.

Първата атомна електрическа централа на Иран предстои да бъде открита на 21 август край южния град Бушер.

Иранският външен министър не взима насериозно възможността Израел да нападне страната му. По думите му тези заплахи са станали постоянни и са изгубили своето значение.

Работата по АЕЦ "Бушер" започва през 70-те години на 20 век от германския концерн "Сименс", но прекъсва през 1979 г. Така от двата реактора единият остава завършен на 50%, а другият - на 85%.

През 1995 г. е сключено споразумение с Русия за оказване на индустриална помощ при изграждането на електроцентралата. През 1997 г. строежът е продължен от руската компания "Атомстройекспорт".

"Атомстройекспорт" на няколко пъти отлага датата на завършване на строежа на АЕЦ "Бушер", оправдавайки се с технически затруднения.

През миналата година ирански и руски ядрени учени извършиха пробно пускане на атомната електроцентрала, а през март Владимир Путин заяви, че електроцентралата ще бъде пусната в действие през лятото на тази година.

Припомняме, Русия е водещ партньор на Иран за технологии и гориво за ядрената енергетика, но отношенията между двете страни охладняха, след като Русия подкрепи санкциите на ООН.

Руската федерация вече започна и доставянето на атомно гориво за първата иранска АЕЦ.






Тагове:   Иран,   дават,   нападнат,


Гласувай:
14



1. rebellion - Строго секретно писаха още миналата година за очакванията
17.08.2010 22:00
Израел готви Трета световна
Красимир Иванджийски (Krassimir Ivandjiiski)



Израел може да е в последните седмици на подготовката на атака срещу Иран. Според информация от различни източници следващите 4-6 седмици могат да се окажат "най-важен период за целия XXI век".

Какво означава това? Това означава, че Израел всеки момент може да нанесе ядрен удар по Иран, което ще възпламени Трета световна война.

Какви са основанията за този извод? Анализираме ги от 3-4 години. Последните дни донесоха още няколко, които също може да са в контекста на подготвяна израелска атака срещу Иран.

За какво става дума? За тайната визита на израелския премиер Бенямин Нетаняху в Москва, вероятно в понеделник 7 септември.

Визитата първоначално беше отречена от Тел Авив. В сряда, 9 септември, израелската страна отрече Нетаняху да е напускал страната. И Москва отрече негова визита в Русия. Говорителят на руското външно министерство заяви, "не знаем нищо за някаква секретна визита на Нетаняху в Москва. Тези съобщения в някои медии са неоснователни."

Ставаше дума за първите съобщения за визитата, появили се в израелски вестници, които съобщиха, че "Нетаняху е посетил Москва в началото на седмицата и е обсъждал оръжейните доставки от Русия за Иран. Тази визита може да бъде свързана с нова информация, която може да застраши иранската ядрена програма. Не може да се изключва, че Израел е готов за решителна акция срещу Иран и Нетаняху е решил да информира за това Кремъл."

На 10 септември информацията започна да става все по-тревожна. Според израелски източници Нетаняху е наел частен самолет от групата Мерхав. Тя е собственик на Канал 10 и на египетската газова компания EMG, която снабдява с газ електрическата компания на Израел. Според други източници, чиято договореност в миналото неведнъж беше доказана, Нетаняху наистина е долетял до Москва и е имал остра и от двете страни среща с руския президент Дмитрий Медведев. Нетаняху даже е прибегнал към истеричната заплаха "ще завлечем целия свят заедно с нас, ако се наложи."

От своя страна, Медведев му е отговорил, че Русия няма да толерира никаква атака, най-малко ядрена на Израел срещу Иран, и Русия ще трябва да отговори, ако Нетаняху реализира своята заплаха.

Ако това е истина, Нетаняху е направил безпрецедентно арогантно нарушение на международния протокол и без никой да го кани е излетял за Москва под претекста, че лети за столицата на Грузия - Тбилиси, където въоръжаваше марионетката Саакашвили за войната му срещу Южна Осетия през август 2008 г.

Приближавайки руското въздушно пространство, самолетът с Нетаняху е поискал разрешение да се отклони от своя курс и да кацне в Москва. Руските въздушни контрольори са били изненадани, но са му позволили да кацне в базата Кубинка в Московска област. Нетаняху е бил придружаван от секретаря по военните въпроси ген. Меир Калифи и от съветника по националната сигурност Узи Арад. На срещата си с Медведев, който все пак го е приел, Нетаняху е поискал връщане на агентите на Моссад, които са били заловени от руснаците на отвлечения от Моссад товарен кораб Arctic Sea. Медведев е отхвърлил тези искания, като е заявил, че разследването за Arctic Sea продължава и Русия не е готова да освобождава каквото и да било доказателства или материали по този случай на който и да било. Нетаняху е заплашил, че Русия "трябва да си пази гърба" и е излетял обратно.

От Израел най-напред имаше отричане на визитата, но след това тя беше все пак потвърдена.

Според някои източници, споменатият съветник по националната сигурност Узи Арад, бивш директор на Моссад, е бил инициаторът на провокацията с отвличането на Arctic Sea. Според някои руски източници Арад е и основният подстрекател на атаката на Израел срещу иранските ядрени съоръжения.

Русия, чрез външния министър Сергей Лавров, заяви, че Москва няма да подкрепи нови санкции срещу Иран в Съвета за сигурност на ООН, което означава, че тяхно въвеждане в краткосрочна перспектива едва ли ще стане. Русия и Китай имат право на вето в 16-членния Съвет за сигурност. Същата позиция зае и Китай, който заяви, че търсенето на изход от сложилата се ситуация в диалога, е не в нови санкции срещу Иран, който е петият най-голям износител на нефт на планетата.

Показателно е, че на 7 септември, т.е. в деня, в който Нетаняху е бил в Русия, иранският президент Ахмадинеджад заяви, че преговорите по ядрените въпроси са прекратени. На 8 септември неговото правителство представи пакет от нови предложения на групата 5+1, в чийто състав влизат САЩ, Англия, Франция, Русия, Китай плюс Германия.

Окончателно визитата на Нетаняху беше потвърдена от президента Медведев пред CNN на 20 септември. Медведев потвърди, че визитата на израелския премиер е била много странна, но все пак са обсъдили широк кръг въпроси, като Русия си запазва правото да доставя на Иран отбранителни оръжейни системи и че ако Израел нанесе удар по Иран, "това ще бъде най-лошото, което можем да си представим".

Трябва да се добави и изтичащата по някои закрити канали информация за писмо на Обама до Медведев, с което Белият дом е поискал помощ, тъй като "Израел вече е извън контрол", както и съобщенията за два неуспешни опита за атентат срещу Обама в САЩ и че пожарът в суперсекретната руска база в Тамбовска област, който взе и жертви, е бил дело на "чуждестранни командоси".
цитирай
2. valsodar - Въпросът е - Ако Израел до 8 дена не ...
17.08.2010 22:00
Въпросът е - Ако Израел до 8 дена не нападне Иран, кой тогва ще го направи?
С какво е богат Иран?
Коя суровина е на изчерпване в световен мащаб?
цитирай
3. rebellion - Само извинявай - чини ми се Ивана хич ...
17.08.2010 22:01
Само извинявай - чини ми се Ивана хич не подхожда на постинга ти !
цитирай
4. mominasylza - извинявам се за Ивана
17.08.2010 22:16
но просто се сетих за 7те дни.Не точно за Ивана. Съжалявам.
цитирай
5. rebellion - но просто се сетих за 7те дни. Не т...
17.08.2010 22:21
mominasylza написа:
но просто се сетих за 7те дни.Не точно за Ивана. Съжалявам.

Нищо, нищо - това да е проблема .
цитирай
6. mominasylza - valsodar
18.08.2010 00:39
да, ясно е з а нефта! Само че Иран няма да се даде просто ей така ми се струва,нито ще дадепак ей така за бог да прости тая суровина. И май с епреплитат едни интереси,за власт и надмощие,и както бях чела някъде, за това право ще се убива и ще се лее кръв.И не, няма да е тая на интригантите дето го започват тоя конфликт–по скоро ще е нашата.
цитирай
7. mominasylza - бунтарче
18.08.2010 00:45
***...иранският президент Ахмадинеджад заяви, че преговорите по ядрените въпроси са прекратени. На 8 септември неговото правителство представи пакет от нови предложения на групата 5+1, в чийто състав влизат САЩ, Англия, Франция, Русия, Китай плюс Германия.***–ако това е вярно, аз никъде не прочетох Иран да иска да се бие за каквото и да е! ПРЕДСТАВЯ ПАКЕТ С НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!!!

да,АМА НЕ! Явно Израел иска война! Хайде с Палестина е И за Голанските извори,защото водата не стига з а всички, ами с Иран? Петрола,аха...но и по условията на Иран....пак,аха! Правото на бого избрания....!
цитирай
8. анонимен - ЗА 4 ДЕНА
18.08.2010 02:44
Ако Израел нападне Иран,няма да му трябват 8 дена,точно за 4 дена и от Иранската армия нищо няма да остане,с тяхната първобитна армия,срещу супертехнологиите на Израел,нямат никакъв шанс просто и не харесвам Израелците,ако някой това си мисли,просто мисля реално на нещата.
цитирай
9. анонимен - dneska sme 17-ti abgust
18.08.2010 03:18
sled 8 dena,na 25-ti avgust,pak da se subereme tuk,v tozi forum,i da komentirame po temata.Da vidime dali otk4enija cionistki psihipat J.Bolton e prav,ili ne e.
цитирай
10. анонимен - 8-ми номер, голЕм оптимист си
18.08.2010 08:57
Иранската армия хич не е първобитна, да не говорим пък за турската.... по-добре да не се стига до такова развитие, защото и продължителността и мащабът ще бъдат доста по-сериозни от фриволните ти прогнози
цитирай
11. анонимен - Само си представете, как ще се почувствате, ако..
18.08.2010 09:53
разберете, че Израел ще бомбандира с атомна бомба атомната ни централа в Козлудуй, защото е заплаха за тях.
Добре ли Ви е?
А и ще се наложи малко да поумрете - вие и децата ви.

цитирай
12. анонимен - чудесен сюжет за книга
18.08.2010 10:04
чудесен сюжет за поне десетине книги в стил Робълт Лъдлъм могат да излязат тука.
цитирай
13. анонимен - Третата световна ни е в кърпа вър...
18.08.2010 10:51
Третата световна ни е в кърпа вързана така, че стягайте каиша, ако Израел не ги нападне сега, след няколко години Иран пък ще нанесе първи ядрен удар срещу Израел. Межде другото в предсказанията на Нострадамус се казва, че ІІІ световна ще е на верска основа и ще започне с изгряване на яркочервено слънце над Рим, което ще унищожи града напълно заедно с Ватикана. "От високата Т водата в Средиземно море ще изкипи и камилите ще минават пеша до Дунава да пият вода". Скоро четох за друг световно известен ясновидец-Алоис Ирлмайер /1894-1959/, който също е казал, че основните военни действия ще бъдат в Средиземно море, войната ще бъде много кратка, но ще вземе повече жертви от двете световни, взети заедно.
цитирай
14. анонимен - Ханът
18.08.2010 11:21
Аза пък четох,че 3 световна ще почне през юли 2010 от Индонезия.Това го е казала не кой да е ,а Ванга.Сега съм склонен да не вярвам много в прогнози и предсказания.
цитирай
15. анонимен - Другаде е зарита томахавката
18.08.2010 11:29
Аман от ясновидци и черногледи политически коментатори. Ще се запази статуквото, което е наложено от Великите сили. Защо ли? Защото това ще е нов световен военен конфликт, на който никой не може да прогнозира изхода. В скоро време, Земята сама ще реши всичко. Колко много предупреждения ни отправи, май никой не иска да повярва. Всички хипотези се свеждат до отрицание на Земното отмъщение, което приспива Човечеството.
цитирай
16. анонимен - хаха, Нострадамус
18.08.2010 11:29
#13, той един куп неща е изприказвал човека но ако се загледаш нито едно от тях не се е случило така че не виждам причина да се вълнуваме от поредните му произволни бръщолевици.
цитирай
17. karambol5 - Някой наистина е загубил мярката ...
18.08.2010 12:03
Някой наистина е загубил мярката !
Да му помогнем да я намери ,преди да е станало прекалено късно !
цитирай
18. анонимен - Забелязвам напоследък много гл...
18.08.2010 12:21
Забелязвам напоследък много глупости се пишат из блоговете
народа прогресивно оглупява явно
цитирай
19. анонимен - За това как Израел ще напада другата ...
18.08.2010 12:23
За това как Израел ще напада другата седмица Иран чета от поне 3 години...
цитирай
20. анонимен - мдаа, вчера някой беше писал, че ...
18.08.2010 12:28
мдаа , вчера някой беше писал, че пожарите в Русия и вулкана в Ирландия, били таен заговор на евреите :) а слънчевото затъмнение било предизвикано от сомалийските пирати
:)))))
перковци слънчясали се намират, намира се и кой да им вярва
сещам се за онзи медиум преди година дето предрече земетресение в Хасково, щото го засърбяла лявата пета :) доста народ се изнесе на палатки...после го съдиха де :)
цитирай
21. feishtica - Нострадамус? :)
18.08.2010 13:34
През '91-ва гледах един апокалиптичен филм за предсказанията на Нострадамус. Човекът беше назначил три дати за Третата световна. :) Първата беше през въпросната '91-ва година. Войната трябваше да започне от Иран. Точно тогава беше конфликтът в залива, така че аз реших, че Нострадамус е сбъркал само една буквичка в името на държавата и изпаднах в паника. Загубих съня си, почна да ме боли корем, Третата световна не започна.
Втората дата беше в средата на 90-те, не помня точно коя година. Третата - '99-та. Прочее тогава всички бяхме настръхнали и чакахме да свърши светът. Както е било и в края на 19-ти век, както е било и в края на първото хилядолетие сл. Хр.
Ние сме едно човечество от деца (независимо от календарната ни възраст) и обичаме страшните приказки. :)
цитирай
22. mominasylza - благодаря на всички които са си направили труда да посетят блога ми.
18.08.2010 13:35
И НА АНОНИМНИТЕ ТАКИВА.

Не съм си го измислила.Има го като новина в news.bg. Всеки може д аго прочете с достъп до интернет. Нека оставим окултното з а момент. По скоро исках да попитам–** Какво би направил ТИ, Ти човече ,ако наистина ти оставаха 7 дни?**
Не ми с емисли за последствията.Искам си Живота ,такъв какъвто е.Искам слънце, искам любов, искам децки смях, искам светлина, искам ПО ДОБЪР ЖИВОТ. Кой от вас всички ще тръгне да се бие за чужда кауза? Кой от вас ще защитава друг дом освен своя? А дали тези които започнат ЕВЕНТУАЛНО този конфликт,ще бъдат в първите редици?

Това са въпросите които си задавам.Без да искам да плаша сънародниците си.Не аз пиша новините.
цитирай
23. feishtica - Не бе, анонимен от 12.28,
18.08.2010 13:39
не си разбрал. Пожарите в Русия са следствие на климатично оръжие на американците. Евреите и масоните са виновни за всичко останало; евреите специално са виновни за грехопадението и съответно за статуса ни на смъртни същества и за всичките ни страдания, но специално за пожарите в Русия са виновни американците.
цитирай
24. feishtica - "Кой от вас всички ще тръгне да се бие за чужда кауза?"
18.08.2010 13:44
Това е добър въпрос. Напомня ми на думите на един пастор, чието име не помня. "Първо дойдоха за циганите и аз не направих нищо, защото не съм циганин. После дойдоха за евреите и аз не направих нищо, защото не съм евреин. После дойдоха за комунистите и аз не направих нищо, зашото не съм комунист. После дойдоха за гейовете и аз не направих нищо, защото не съм гей. Накрая дойдоха за мен, но вече не беше останал никой, който да ме защити..."
цитирай
25. анонимен - ДАААА
18.08.2010 13:50
Така е казал и Настрадамус,третата световна война ще започне от Персия т.е. днешен Иран.
цитирай
26. dolsineq - Опасен район и без предсказания. . . ...
18.08.2010 14:14
Опасен район и без предсказания...:(
цитирай
27. анонимен - А да живееш в комунизъм като свиня ...
18.08.2010 14:45
А да живееш в комунизъм като свиня харесва ли ти? Простак с простак! САЩ е локомотивът на цивилизацията, а такива като автора - обикновени охлюви, безмозъчно месо...
цитирай
28. анонимен - а дано
18.08.2010 14:48
на 27 съм и ми се повръща от днешният ''живот'' без ценности и морал шибан феминизъм навсякъде и помия надявам се на една такава война от поне 15 години за мен войната винаги е звучала като студенстски живот всеки мъж от всяко поколение си иска своята война а ако умра в нея няма да ме има и няма за какво да съжалявам а и това в момента ако погледнем историята е най-педераското поколение съществувало нкога
цитирай
29. анонимен - до:А да живееш в комунизъм като свиня ...
18.08.2010 14:52
сащ като начало не е нация комунизъм е нямало никъде че да разберем как е имало е социализъм промито келеме и тези които днес унищожават България по времето на социализма не са излизали от затворите ако ти си синче на някои от тези разбирам защо се надъхваш но аз лично като виждам този капитализъм ми се повръща бъдещето е в национализма
цитирай
30. mitternacht - ...
18.08.2010 14:59
Не мисля, че Израел ще посмее да нападне :) Прекалено много хора по света вече са настроени критично към действията му, затова не биха били оправдани... пък и както вече е казано- Иран не е Ирак.Не се знае кой-кого, дори и х'американите да се намесят.

Абе... с две думи- такива идиоти да предизвикат 3та Световна- няма :) Вече си има далеч по-евтини способи за унищожаване на цели държави :) Скив' нашто правителство :D
цитирай
31. анонимен - госпожо Преводач
18.08.2010 15:40
feishtica написа:
Това е добър въпрос. Напомня ми на думите на един пастор, чието име не помня. "Първо дойдоха за циганите и аз не направих нищо, защото не съм циганин. После дойдоха за евреите и аз не направих нищо, защото не съм евреин. После дойдоха за комунистите и аз не направих нищо, зашото не съм комунист. После дойдоха за гейовете и аз не направих нищо, защото не съм гей. Накрая дойдоха за мен, но вече не беше останал никой, който да ме защити..."


Пренасяте темата в друг ъгъл. Не става дума за защита ,а з а нападение на суверенна държава под измислени поводи.Причината е съвсем друга и ние, ЦЕЛИЯ СВЯТ я знаеМ. Задължителното слагане на петролените запаси под определен ботуш, за да контролира този ботуш дажбите и да казва на кого – колко! Вие ще се съгласите ли аз да дойда у вас и АЗ да ви казвам, завземайки дома ви, кой колко хляб ще получи. И ако много ми се опъвате може и начукано канче да има/да не казвам че може и кръв да се пролее/
цитирай
32. анонимен - Honorik
18.08.2010 15:48
To sled 11 septemvri 2001 godina USA vklu4iha Iran kam teroristi4nite darjavi i ot godini gi zapla6vat s napadenie.Izrael sam ne bi mogal da pobedi Iran,osven pri nqkakva svrahestestvena namesa...Ako USA im pomogne biha mogli,samo,4e amerikancite edvam se spravqt s Irak i Afganistan.Amerikancite trudno biha spe4ilila konvencionalna voina s Iran.
цитирай
33. mominasylza - Re 8
18.08.2010 15:51
анонимен написа:
Ако Израел нападне Иран,няма да му трябват 8 дена,точно за 4 дена и от Иранската армия нищо няма да остане,с тяхната първобитна армия,срещу супертехнологиите на Израел,нямат никакъв шанс просто и не харесвам Израелците,ако някой това си мисли,просто мисля реално на нещата.


Възможно е,№8! Но не разбирам ЗАЩО трябва да се напада суверенна държава,само защото ще пуска АЕЦ! /това по официалната версия/ Или причината е съвсем друга но ползваме повода???
Необходим е още един кървав конфликт,така ли? ЗАЩО? Кому е нужен,или ние жените не разбираме от война....да де,ама ние жените РАжДАМЕ ТЕЗИ ВОЙНИЦИ,дето такива безмозъчни индивиди,които си нямат друга работа и други играчки ,и решават да повоюват малко....Еееех, какво от това, че имало някоя и друга жертва, разбира се те падат по време на война– КАКВО БЕЗМОЗЪЧИЕ!!!

Когато един МЪЖ,износи и си напъне задника да роди едно такова тогава да си го праща където иска,а не да се разполага с чуждите такива.Щото тези които я започват тази война –те приятелю/ко,не са на първа линия.На 1 ва са другите,които са длъжни да воюват за каузата на некои изтрещели самозабравилисе мозци.
цитирай
34. анонимен - Въпрос
18.08.2010 15:59
Дай Боже да не става какъвто и да конфликт. Историята е доказала, че с "огън и меч" нещата не се решават дългосрочно. Но помислете, какво ще стане след някоя и друга година, когато нефтът престане да бъде ценен (и скъп)?! Какво ще правят всички тези държави на изток, които разчитат основно на приходите от него за да изхранват народите си?
цитирай
35. podvodni - Преди много, много време, Бог съ...
18.08.2010 16:02
Преди много, много време, Бог съжалил жената че изпитва болки при раждането. За това решил да направи така, че когато жената ражда, болката да преминава в нейната половинка. Речено-сторено. Дошло време жената да ражда, а родилните болки се появили у .....съседа.
цитирай
36. mominasylza - Re:№ 27
18.08.2010 16:08
анонимен написа:
А да живееш в комунизъм като свиня харесва ли ти? Простак с простак! САЩ е локомотивът на цивилизацията, а такива като автора - обикновени охлюви, безмозъчно месо...


мдаааммм....нещо нивото май е доста ниско, а за култура....но все пак!
АвторКАТА, уважаемо Същество, не е охлюв,има претенциите да е човешко същество УМЕЕЩО да мисли.И да, месо съм, при това както изглежда в очите на тези които явно ти боготвориш –пушечно. И още нещо, тъй като не виждам нищо смислено казано/написано/ допринасящо към темата,не зелая такива присъствия.Моят блог е като мой дом.Влиза се с покана и с почукване.Без обиди и нападки нито към авторката нито към събеседниците.ИНАЧЕ КАЗАНО–ГЛУПОСТИ НЕ М И СЕ СЛУШАТ И ЧЕТАТ.
А на САЩ, ще им трябваТ такива поддръжници,не мисля че ще ти откажат да вземеш участие, както вече написах, необходимо име пушечно месо. Приятно изкарване там.
цитирай
37. dolsineq - Преди много, много време, Бог съ...
18.08.2010 16:10
podvodni написа:
Преди много, много време, Бог съжалил жената че изпитва болки при раждането. За това решил да направи така, че когато жената ражда, болката да преминава в нейната половинка. Речено-сторено. Дошло време жената да ражда, а родилните болки се появили у .....съседа.


goteno...;)
цитирай
38. mominasylza - :-)))))))))))
18.08.2010 16:10
podvodni написа:
Преди много, много време, Бог съжалил жената че изпитва болки при раждането. За това решил да направи така, че когато жената ражда, болката да преминава в нейната половинка. Речено-сторено. Дошло време жената да ражда, а родилните болки се появили у .....съседа.


:-)))))))))))))))))))))) ,;-))))))))))))))))... едно на нула за тебе. Сега и виц ще стане от това.Поне ме разсмя.
цитирай
39. mominasylza - благодаря ти за участието
18.08.2010 16:18
анонимен написа:
To sled 11 septemvri 2001 godina USA vklu4iha Iran kam teroristi4nite darjavi i ot godini gi zapla6vat s napadenie.Izrael sam ne bi mogal da pobedi Iran,osven pri nqkakva svrahestestvena namesa...Ako USA im pomogne biha mogli,samo,4e amerikancite edvam se spravqt s Irak i Afganistan.Amerikancite trudno biha spe4ilila konvencionalna voina s Iran.


Мисля че имаме достатъчно военни огннища по цялата земя,за да правят И още едно. Знаем че става дума за нефтените находища в Иран, да не ни правят на глупаци...но има и други методи. Като например договаряне???? Така или иначе нефта е необходим,и ще с е ползва!
цитирай
40. mominasylza - иска ми се да бъде така както си го написал/а
18.08.2010 16:19
mitternacht написа:
Не мисля, че Израел ще посмее да нападне :) Прекалено много хора по света вече са настроени критично към действията му, затова не биха били оправдани... пък и както вече е казано- Иран не е Ирак.Не се знае кой-кого, дори и х'американите да се намесят.

Абе... с две думи- такива идиоти да предизвикат 3та Световна- няма :) Вече си има далеч по-евтини способи за унищожаване на цели държави :) Скив' нашто правителство :D


цитирай
41. mominasylza - мило мое момче, дано моят син не мисли някога като тебе...
18.08.2010 16:23
анонимен написа:
на 27 съм и ми се повръща от днешният ''живот'' без ценности и морал шибан феминизъм навсякъде и помия надявам се на една такава война от поне 15 години за мен войната винаги е звучала като студенстски живот всеки мъж от всяко поколение си иска своята война а ако умра в нея няма да ме има и няма за какво да съжалявам а и това в момента ако погледнем историята е най-педераското поколение съществувало нкога


Ценностите ти ги създават у дома, докато си още малък и попивайки от средата в която живееш.Съжалявам че така ти с е е стекъл живота. Опитай се сам да направиш най доброто от него,войната не е решение.Вече не си дете,вжимай сам живота си в ръка, какво ще направиш от него е смао и единствено твоя работа.
цитирай
42. mominasylza - дано само да го четем
18.08.2010 16:26
анонимен написа:
За това как Израел ще напада другата седмица Иран чета от поне 3 години...


А честно казано не ми се и чете.Имам други планове за в бъдеще.И за себе си и за сина ми, така че една война само ще ми пречи.
цитирай
43. mominasylza - дааа и аз го забелявам.
18.08.2010 16:28
анонимен написа:
Забелязвам напоследък много глупости се пишат из блоговете
народа прогресивно оглупява явно


News.bg!!! Хайде да не убиваме вестоносеца заради така донесената новина.
цитирай
44. mominasylza - ми, хайде
18.08.2010 16:30
анонимен написа:
sled 8 dena,na 25-ti avgust,pak da se subereme tuk,v tozi forum,i da komentirame po temata.Da vidime dali otk4enija cionistki psihipat J.Bolton e prav,ili ne e.


Да донеса ли каса с бира? Пържените картофки са от вас.
цитирай
45. baimomchil - Добре а ако не го нападне
18.08.2010 16:42
кво ще стана?
цитирай
46. podvodni - кво ще стана? Ще го отлохат за н...
18.08.2010 16:44
baimomchil написа:
кво ще стана?

Ще го отложат за ноември.
цитирай
47. mikino - Нищо чудно!
18.08.2010 16:55
На доста места се пише и се говори за Трета световна война - изобщо не е изключено да се случи. Има достатъчно предпоставки за това.
цитирай
48. анонимен - никаква война няма да има
18.08.2010 17:47
Къде писа някой , няма морал вече и цинности за да се води война
цитирай
49. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
18.08.2010 17:53
анонимен написа:
на 27 съм и ми се повръща от днешният ''живот'' без ценности и морал шибан феминизъм навсякъде и помия надявам се на една такава война от поне 15 години за мен войната винаги е звучала като студенстски живот всеки мъж от всяко поколение си иска своята война а ако умра в нея няма да ме има и няма за какво да съжалявам а и това в момента ако погледнем историята е най-педераското поколение съществувало нкога

Тъжна гледка пич. Аз пък съм на 30 /почти/ и виждам същата мизерия от която ми е писнало.
Хубавото е, че я виждаш. Лошото е, че въпреки това, в мисловно отношение си хлапак на 12/13 години и ръсиш абсолютни тъпотии, представяйки ги за добро решение на проблема.
А и аз съм съгласен с анонимният, че при евентуален конфлликт Израел ще спечели. Дори и да се намеси Турция. Как ще се оправят после с терористите, туй вече го не знам. Но при една война- няма какво да се лъжем, по- добри са.
цитирай
50. анонимен - злета
18.08.2010 17:57
злета
цитирай
51. tomov8 - Глупости
18.08.2010 18:19
Не може да има тотална война, защото няма далавера от нея. Но локални войнички, залахи, напрежение трябва да има, защото от тях винаги има изгода - оръжие, припаси, техника. Бизнесът с оръжие е за трилиони долари годишно.
цитирай
52. andrei - При една война срещу Иран,
18.08.2010 18:19
Израел просто ще престане да съществува.Не виждам как ще се изправят срещу по-голямата част от света!Не смятам,че са готови за такава самооубийствена акция.По-скоро става въпрос за психологически натиск и тестване на международното мнение.Да не викаме напразно дявола,защото няма добра война.
цитирай
53. boristodorov56 - Глупости!
18.08.2010 19:11
Глупости!
цитирай
54. анонимен - путкопоклонници
18.08.2010 19:14
voinyt написа:
анонимен написа:
на 27 съм и ми се повръща от днешният ''живот'' без ценности и морал шибан феминизъм навсякъде и помия надявам се на една такава война от поне 15 години за мен войната винаги е звучала като студенстски живот всеки мъж от всяко поколение си иска своята война а ако умра в нея няма да ме има и няма за какво да съжалявам а и това в момента ако погледнем историята е най-педераското поколение съществувало нкога

Тъжна гледка пич. Аз пък съм на 30 /почти/ и виждам същата мизерия от която ми е писнало.
Хубавото е, че я виждаш. Лошото е, че въпреки това, в мисловно отношение си хлапак на 12/13 години и ръсиш абсолютни тъпотии, представяйки ги за добро решение на проблема.
А и аз съм съгласен с анонимният, че при евентуален конфлликт Израел ще спечели. Дори и да се намеси Турция. Как ще се оправят после с терористите, туй вече го не знам. Но при една война- няма какво да се лъжем, по- добри са.

хубаво си се писал воин но това няма да заблуди войните ти си жена като останалите виждал съм ги много като вас помиярчета седите по пейките и пиете бири като пункарите през 90-те докато аз шмърках кока върху циците на елитни проститутки винаги съм живял на скорост винаги съм си поемал последствията за думите и не ми се вижда като детско това да искаш да си участник във война хиляди години това е било чест за мъжа днес се гледа на това като на глупост страхливи оживели абортчета
цитирай
55. анонимен - путкопоклонници
18.08.2010 19:22
и кое им е по-доброто на чифутите тези полухора с кожа на гниещо хиеново куче и миризма на гъгранясал колбасарски цех до вчера нямаха и държава дори който не ги е хванал той не ги е ебал ако бяхте казали че ще спечелят с подкрепата на щатите можех и да се съглася но да ми изкарвате тези кучета без майки недъгави за войни не съм съгласен работил съм с тях и ги познавам насрани са като жени усетят ли опасност и почват да въртят и да сучат защото знае сукичката че ако му сложа една брада и ще трябва да му ровят с нож в зъбите за да му извадят езика да не се задуши рахитични и скарани със спорта червеи Иран е успял да се запази 7000 години като народ и едва ли шибаните чифути или ония мелези американците ще успеят да променят това
цитирай
56. анонимен - путкопоклонници
18.08.2010 19:34
и още нещо недопустимо е жена да ми казва какво да правя и да ми говори покровително не ми е нито на акъла нито на силата и като имам предвид акъл искам да кажа че и в градът и в гората и във всяка ситуация ще я победя факт за едно признавам арабите -наистина имат подход към жените има баланс а тука го ударихте през просото жена ще ми гласува ще праща когато се наложи мъж на война хахаха недопустимо вече и най-свещената мъжка професия -войник е пулна с жени ми освен да я захапя за вратът като магаре на фронта и да я оплодя друго няма да стане жена воин ае вие ебавате ли се е едно време баба ми ставаше като струна се изпъваше като влезе дядо ми знаеше си женските задължения сега се изгуби баланса
цитирай
57. анонимен - Гюлестан
18.08.2010 19:54
Не знам - и в този блог е пълно със заблуден народ! Ейй- мацки и пичове - в Шираз още има вечен огън, запален от Ксеркс!!! Т.нар. държава израел няма никакъв шанс, ако ще и нашто БВП да прибере в Тел авив / то не че не е там/ ! За повечето неграмотници Иран е циганска държава, само че не е така - Иран е началото на нашата цивилизация.... дано не е и край!
цитирай
58. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
18.08.2010 19:58
анонимен написа:
и кое им е по-доброто на чифутите тези полухора с кожа на гниещо хиеново куче и миризма на гъгранясал колбасарски цех до вчера нямаха и държава дори който не ги е хванал той не ги е ебал ако бяхте казали че ще спечелят с подкрепата на щатите можех и да се съглася но да ми изкарвате тези кучета без майки недъгави за войни не съм съгласен работил съм с тях и ги познавам насрани са като жени усетят ли опасност и почват да въртят и да сучат защото знае сукичката че ако му сложа една брада и ще трябва да му ровят с нож в зъбите за да му извадят езика да не се задуши рахитични и скарани със спорта червеи Иран е успял да се запази 7000 години като народ и едва ли шибаните чифути или ония мелези американците ще успеят да променят това

Абе ти да не говориш за една страна, която е била нападната едновременно от всичките си съседи и вместо да загуби ги е отблъснала и завзела голяма част от териториите им? Само питам начи...
54. Без коментар.Твоите думи говорят достатъчно за умствен потенциал.
цитирай
59. dolsineq - и още нещо недопустимо е жена да ми ...
18.08.2010 19:58
анонимен написа:
и още нещо недопустимо е жена да ми казва какво да правя и да ми говори покровително не ми е нито на акъла нито на силата и като имам предвид акъл искам да кажа че и в градът и в гората и във всяка ситуация ще я победя факт за едно признавам арабите -наистина имат подход към жените има баланс а тука го ударихте през просото жена ще ми гласува ще праща когато се наложи мъж на война хахаха недопустимо вече и най-свещената мъжка професия -войник е пулна с жени ми освен да я захапя за вратът като магаре на фронта и да я оплодя друго няма да стане жена воин ае вие ебавате ли се е едно време баба ми ставаше като струна се изпъваше като влезе дядо ми знаеше си женските задължения сега се изгуби баланса


...женомразец...;-)
цитирай
60. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
18.08.2010 20:11
Бе женомразец. Не му пускат на горкият, та се дави от злоба, че не може да си го взме и насила.
Жените всекидневно доказват, че често са по- добри професионалисти от мъжете, дори и в бойните изкуства, но много хора не искат да си го признаят. Мислят си, че това ги прави повече мъже.
Незадоволени пубери, пък макар и нерядко на преклонна възраст.
цитирай
61. анонимен - хаха ефтина психология ли ми при...
18.08.2010 20:42
хаха ефтина психология ли ми прилагаш е жена пускат ми достатъчно даже след малко пак ще ми ''пуснат'' но това няма нищо общо с това което написах това е което наистина мисля и не играя роля за да се впиша в ''обществото'' понил сука? такива чифутчета като тебе с лигави устички знаеш ли как ми рапират на кожения ако те хвана в прегръдката ми и ректумът ти ще се изпразни шматко далече си от реалния живот в държавата май а ?
цитирай
62. анонимен - ти обаче наистина си жена май а лек? в ...
18.08.2010 20:45
ти обаче наистина си жена май а лек? в бойните изкуства ми вика хахахаха един лоу кик и краката и ще се счупят като вейки ти луд ли си на лексотан ли си не те знам може да те пори жена ти даже и с хуй-колан а?
цитирай
63. liliyanaandreeva - Това,което мога да направя аз е да разкрия,че причините наистина са окултни...
18.08.2010 20:50
8 дни са 8 жилищни квартала в един блок от календарен град,чийто проект аз пропагандирам.За жалост шарлатанските вещици на тайните секти тълкуват древните текстове и природни явления негативно,апокалиптично и садистично, а това е СПАМ - ЛЪЖА - ИЗМАМНО впечатление. Това "виждане" обаче на силните на деня коства на останалите много клади,кланета,кючеци и маанета.
Така за мен 8 дни = 8 ж.к. в календарен град, а за тайните апокалиптици е военен конфликт след 8 дни?!...
цитирай
64. анонимен - Браво
18.08.2010 20:51
анонимен написа:
Не знам - и в този блог е пълно със заблуден народ! Ейй- мацки и пичове - в Шираз още има вечен огън, запален от Ксеркс!!! Т.нар. държава израел няма никакъв шанс, ако ще и нашто БВП да прибере в Тел авив / то не че не е там/ ! За повечето неграмотници Иран е циганска държава, само че не е така - Иран е началото на нашата цивилизация.... дано не е и край!

Браво обясни им на тези които са на първите редици по гей парадите как стоят нещата.
цитирай
65. анонимен - Ален Лещански
18.08.2010 21:42
аз им давам 3 дни, дава ми се от звездите
цитирай
66. анонимен - Лещан Аленов
18.08.2010 21:45
Колега, не сте прав, на мен ми се дава 9 дни и половина декар лозе на баир.
цитирай
67. анонимен - е айде де, че да се свършва :-))
18.08.2010 21:58
е айде де, че да се свършва :-))
цитирай
68. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
19.08.2010 03:12
daimyo написа:
e пълно менте. 2000 година трябваше да свърши кво стана? Сега се оказа че не било 2000 ами 2012... ебавам ви и нострадамуса ... ако нищо не стане пак 2012 смятайте ;)

Майна, ся смениха предскзателя. Преди беше Нострадамус, ся майският календар...Въртят гъзо как им е кеф..
цитирай
69. анонимен - EXODUS
20.08.2010 03:06
Ako niakoi ot vas vsichki znae kakvo e tasi duma EXODUS-bravo na nego.samo da napomnia che persi koeto vasnost znachi Iran e imalo mnooogo mnogo predi amerika da e ima po kakvoti i da e nachin, i TAI ot koga persite sa iskali evropa..!?!??! kakva lulka na civlizaciata moje da bade Amerika nesto nese sestam tai kato nie kogato sme imali luksozni bani te sase kapali v i po rekite s dobitaka barabar.Persi -Ariec-Iranec.......vnimavaite tova nee shega.
цитирай
70. pachangel - Сефаратите са подло и страхливо племе
20.08.2010 03:16
така че те няма да посмеят да тръгнат срещу Иран а ще гледат рамбовците от всички стани членки на хуманитарната организация НАТО да им свършат работата.Путин не е сефарат като Сталин и Ленин така че ако се ядоса мечката този път ще летът евреите заедно с янките.Отдавна като чакали се овъртат около Иран за да приближът руските граници не за друго но ще направат голяма грешка ако тръгнат.За навлизане в сверите на руските интереси ще ги бият лошо през крадливите пръсти :))))
цитирай
71. анонимен - МАЙ СТЕ МАЛКИ И НЕ СИ СПОМНЯТЕ...
20.08.2010 16:18
ИЗРЕЛ ВОЮВА ОТ СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ!
ИЗРЕЛ ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ,ЕЛЕКТРОНИКА,ТЕХНИКА И ИКОНОМИКА НА СВЕТОВНО НИВО!
ИМАШЕ Т.Н. "АРАБСКО ЕДИНСТВО", КОЕТО ИСКАШЕ ДА СМАЖЕ ИЗРАЕЛ...
ВЕЧЕ ГО НЯМА.....А , ИЗРАЕЛ...... Е ТУК И ПО-СИЛЕН ОТ ВСЯКОГА!
ЗНАЕТЕ ЛИ ,КАКВО Е "МЕРКАВА"?
ТАНК--БЪКАН С ЕЛЕКТРОНИКА ---СНАРЯДИТЕ МУ ВЛИЗАХА В РУСКИТЕ ТАНКОВЕ ,КАТО НОЖ В МАСЛО!
ПИТАЙТЕ ПАТИЛИТЕ ОТ 7-МА ЕГИПЕТСКА АРМИЯ.....ПАДНА В ПЛЕН ЦЯЛАТА!

ЗАПОМНЕТЕ :КОЙТО ВОЮВА СРЕЩУ ЕВРЕЙТЕ ,НЕ ВИЖДА ХАИР.....ГОСПОД ГО НАКАЗВА!
АКО НЕ ВЯРВАТЕ......ПИТАЙТЕ ФЮРЕРА!!!!!!
АКО ГО НЯМА ....ИМА ОЩЕ ЖИВИ!!!!!
цитирай
72. анонимен - ВЕРНО Е!!!!ТОВА МУ БЕШЕ ГРЕШКАТА НА ФЮРЕРА!
20.08.2010 16:24
АКО БЕШЕ ВЗЕЛ ЕВРЕИТЕ ЗА СЪЮЗНИЦИ.....СВЕТА ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ В КРАКАТА МУ СЕГА!
СТАЛИН И ХАЗАРСКАТА МУ ДУШИЦА, МУ ПОМОГНАХА!
СТАНА СЪЮЗНИК С РУЗВЕЛТ И ЧЪРЧИЛ И.......ОЦЕЛЯ!!!
ИНАЧЕ....ВСЕ ГО БЯХА НАВРЯЛИ ....НА КУЧЕТО В ГЪЗА В СИБИР!
цитирай
73. анонимен - Сега легенди ли ще съчиняваме.
21.08.2010 17:59
Евреите са номатско племе което и де ден днешен е разселено по света и се спотайват като хлебарки.Много добре знаят че не знам защо навсякъде са мразени от векове,ние на правиме изключение.Не дистанцирайте Сталин,Горбачов и Хитлер от тайните еврейски структури работещи по заговора за връщането на хазарските територии.Наистина сега са се окопали в САЩ и това ги прави влиятелни но не и силни.С това племе не трябва да се съюзява никой а просто трябва да се постават там където им е мястото.Само РАЙТ ще помогне на света.
цитирай
74. semtomovi - С колко ядрени бомби
22.08.2010 14:34
разполагат Израел?
Великобритания?
Сащ?
Австралия?
Канада?
цитирай
75. semtomovi - Къде са...
22.08.2010 14:36
...бомбоубежищата за населението в България?
цитирай
76. анонимен - Няма стршно
22.08.2010 17:03
Жидовете да не си мислят че както са предизвикали втората световна война и сега ще стане така.Сега не е сефарата Сталин в Русия а руснака Путин и народите си направиха поука от мръсните им заговори.Ако жидовете са избягали от Египет този път няма къде да бягат,нека не забравят това.
цитирай
77. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
27.08.2010 13:57
Абе май са им отпуснали още малко време, че гледам още не са се почнали...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460985
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930