Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2010 12:54 - Левон Хампарцумян печели по 200 бона на месец!
Автор: mominasylza Категория: Новини   
Прочетен: 2593 Коментари: 1 Гласове:
2



Има хора които са по напред с материала от мен.Ето и едно което ме накара да ги публикувам не че не го знаем масово...но пак,да го има.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Банкер е човек, който ти дава чадър, когато е слънчево и си го взима, когато вали! Ето това е тайната на успеха :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Банките като институция са паразит, който не произвежда и не създава нищо полезно, само смуче парите на хората. И всички до една са собственост на евреи, нищо, че назначават някъде управители арменци. В едно справедливо общество трябва да има само една банка, тя да е държавна собственост и лихвите и да служат само и единствено за покриване на разходите и, а не за генериране на максимална печалба, т.е. за максимално ограбване на бедните работници. Но и простият ни народ е виновен. Аз защо нямам банкова сметка, дебитна или кредитна карта и заеми? Елементарно - защото се простирам според чергата си. Харча толкова, колкото изкарвам, държа си парите в джоба и в сейфа в къщи и плащам всичко кеш. А тъпите селяни, вместо да си стоят по родните места, да си работят земята и да си живеят еко-съобразно и спокойно, предпочетоха да си продадат къщите за по € 3000-4000, да дойдат в градовете да работят като сервитьори и шофьори, накупиха си от мутрите апартаменти по € 1500 квадрата, набутаха се с ипотеки, с които жилището им излиза € 4000 квадрата, т.е. замениха цялата къща на баща си заедно с двора за половин кенеф в града и осигуриха на мутрите и банкерите пари, с които да живеят богато и пра-пра-правнуците им.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Това е втората осъдителна присъда, която Александров получава. Заедно с Христо Данов, Петър Нейчев, Деню Каназирски и Гинко Ализотов той е подсъдим и за това, че в качеството им на изпълнителни директори на "Агробизнесбанк" през различни периоди от време са сключвали неизгодни сделки - договори за кредит, отпуснати на икономически свързани лица с подсъдимите Александров и Данов, като инкриминирания период за Александров е от 27 юли до 2 ноември 1993 г., а за Ализотов, Нейчев и Каназирски от 31 декември 1993 г. до 20 декември 1995 г. Броят на сключените неизгодни сделки от четиримата е общо 53, като Ализотов е сключил 48 от тях, Нейчев - 26, Каназирски 31, Александров – 3, припомня сайтът plovdiv24.bg. За извършените от тях престъпления Христо Александров беше осъден на три години и шест месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим, а Ализотов, Нейчев и Каназирски на по четири години затвор при първоначален общ режим. Но нито един от тях не е излежал присъдата си, защото делото е все още във ВКС
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Банкерите по скоро приличан на кърлежи, но миропомазани от държавата , доколко съществува . Колкото повече, толкова повече! В нормалната държава данъци и такси , глоби се плащат в пощата- без комисионните на Цвети и Хампо. Народ - хлебарка. Верен и покорен! Абе какъв трябва да ти е задника , за да изсере 200 000? Е , дори и да инвестиращ , да ги увеличаващ ,просто ставаш роб на парите. Нормално е да искащ да прецакаш клиентите , за да те погалят по главичката шевчетата. Ама гъз знае 2 и 200. Ама и гъз глава затрива. Като те видя да учиш хората от некоя ТВ как да пестят , просто може да те засърби задника , но предпочитам да превключа канала. Не знам защо , но 20 години изгледахме много торби за лайна. Няма пътища , скапани , но печеливши банки, безсилни политици. Държавата , като продънена кофа. наливаш , а то я брат , я сват точат , та се захласват. Абе барем видено да имаше , да не ви пруватт хората. То и гърците са краднали , но поме имат пътища, а то и това за 20 години си немаме.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Мъдрото управление и успешните риформи на Сини,Червени,Жълти и Пенбени-всички обвити в розова мъгла и светло сияние...към Дъното, в Здравната, Социалната, Икономическата и всички останали сфери на обществено-политическия живот, ние бавно, но сигурно потъваме и сме не само най-бедните и най-гладните в европейското семейство но сме настанени в задния му двор! Но, не се отчайвайте, нали имаме европейски цени и за баш европейци ни броят и нашите доскорошни братушки, с цената на газа, бензина, че и нафтата! Ами енергото-там все европейски компании и още по европейски цени-за пренос, за доставка,за консумация и за администрация! Ами топлофикациите- и там де родни, де чужди ни скубят като банатски гъски-за дялово,за етажна, за общи и Техни нужди! А ВИК-там всичко тече, нищо не се променя, а пари падат като за световно! За главното Смукало и един от мозъците на Октопода-Банките с подставените „наши момчета”-ЗА БОГА БРАТЯ ТЕГЛЕТЕ ОТ НАС, НИЕ МИСЛИМ ЗА ВАС, КОИТО НЕ СТЕ В ЧАС”! АБЕ, ЧЕСТИТО НАРОДЕ, КОЙТО ОЦЕЛЕЙ, ОЦЕЛЕЙ, ДРУГИТЕ ЩЕ ТЕГЛИМ, ДОКАТО МОЖЕМ!




Тагове:   месец,


Гласувай:
2



1. rebellion - Самата истина е, паразитиращи о...
12.08.2010 17:45
Самата истина е, паразитиращи образувания са тези банки !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460458
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930