Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 21:06 - не пипай тази книга 16
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 979 Коментари: 0 Гласове:
0



Хората, живели тогава, са високи на ръст и са силно развити технологично. Те воювали с жителите на другите континенти - наследниците на предходните цивилизации - и се стремят да поробят лемурийците. Когато употребили технологиите за добиване на енергия за унищожение, се стигнало до пропукваме на земната кора, изтичане на голямо количество лава и гигантски потоп. Следствията от катастрофата водят до изместване на полюсите.
Почти всички жители на Земята са заличени. Малка част оцелява в планините. Други - и тук става интересно - били евакуирани от чуждите същества с космически кораби.
Текстовете от саркофазите, които ми бяха показани, не съобщават нищо по-определено за въпросните същества: „От пребиваването си на чуждоземните кораби на съществата, чиито лик не напомняше този на създателя ни (от Сириус - бел. авт.) или на нашия собствен... оцелелите хора разбраха, че не бяха единствените в тази вселена.
Въз основа на духовния опит и знанието, че съществата, ко-нто ги бяха спасили (като богове от космоса), бяха различни от тях и притежаваха значително по-високо технологично ниво, те изградиха култура, която бе по законите на нашия пра-създател, когото те наричаха Бог."(6, 333)
Откъде са идвали тези същества? Може би от Орион? Това се подкрепя от следният артефакт - всъщност поредният, който бърка в очите на археолозите:
И така се стига до ново преселение на народите. Ние познаваме този период като Атлантида и нека отбележа, че тя не е само континент, а цяла епоха. Населени са били не само сушата, намираща се насред Атлантическия океан, а и други части на земното кълбо. Островният континент между Южна Америка и Африка е приютявал най-развитата по онова време цивилизация. По-късно той малко по малко потъва.
Представете си: през 12. век деветимата рицари седят на светлината на свещи и маслени лампи. Около тях има пръснати пра-древни текстове; те научават за някакво космическо поле на духа, за извънземни и т. н.
Нека видим какво още откриват в текстовете от Атлантида, и се насочим към...


ТАЙНОТО ЗНАНИЕ НА ТАМПЛИЕРИТЕ





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460725
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930