Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2011 21:32 - не пипай тази книга 12
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 3348 Коментари: 1 Гласове:
1



Съветът на „боговете" се събрал и на него от Нибиру дошъл владетелят Ану. Той подкрепил анунаките. Тогава Енки намира решението: трябва да бъде създаден Лулу - примитивен работник! Анунаките приели.
От обозначенията и описанията на шумерите става ясно, че първият човек е създаден изкуствено и то с една цел: да работи за „боговете". Оттогава той трябвало да понася робството, затова при шумерите е наречен и Лулу амелу (примитивен работник).
Кога се е случило всичко това?
Шумерските плочки с клинописи ни казват, че около 144 000 години (тоест 40 шар) след приземяването има бунт на Анунаките, т.е. вероятно преди около 450 000 години. Следователно трябва да допуснем, че Ното sapiепs, нашият предшественик, е бил създаден преди около 300 000 години.
Какво е представлявала Земята по онова време? Намираме се в предисторическите времена. Била ли е вече потънала Лемурия? Възможно е, не може да се каже със сигурност. Древните тибетски предания разказват, че по време на ледниковия период развитите цивилизации са се спуснали под земята (тунелни системи и т. н.), а останалите, които са оцелели след катастрофата в Лемурия, явно са дегенерирали. Дали тези дегенерати не са това, което наричаме неандертал-" ци?
Когато анунаките идват на Земята по време на леднико-вия период, очевидно заварили този тип хора. Днес твърде краткият преход от приматите към човека, тоест към Ното sapiепs, създава главоболия на учените. Преходът, който в професионалните кръгове е наречен missing liпк (липсващото звено), днес остава необяснен.
За дарвинистите, опитващи се да докажат теорията за ево-люцията, концептуално съществуват твърде много несъгла-сувани неща. Според учението на Дарвин за селекцията, видовете възникват в естествения подбор - в борбата за оцеляване се налагат силните. Но дори и missing liпк не е никакъв проблем за дарвинистите. Издължените черепи просто се игнорират (Изображение 22 и 23). Те продължават да бъдат обяснявани с деформации, предизвикани от подноси върху главите. Не се коментира как това „предизвиква" тройно увеличение на черепния обем. Великаните, чиито открити скелети и мумии са по четири метра височина, също не се вписват в концепцията. Къде точно трябва да ги поставим в учението на Дарвин? Очевидно е, че несъгласуваните неща не са малко.
Тъй като шумерските текстове дават информация само за района на Месопотамия, от тях ние не научаваме нищо за Южна Америка, Хималаите или Китай. Но преданията на Азия са значително по-стари от тези на шумерите и те ни съобщават за залеза на още по-стари цивилизации, чиито оцелели жители дегенерирали заради външните условия (ледников период). Ето защо за тибетците генофондът в пещерите-самадхи е толкова важен.
Да се върнем на анунаките в Шумер. Те имали проблеми помежду си, търсили решение и го намерили - примитивния съвременник, който заварили в района. В какво се е превърнал той, разбираме от подробните сведения на шумерските плочки; клинописите ни съобщават кое е свързващото звено между Hото erectus и Hото sapiens.
Според тях първият човек-работник (Адам) е създаден из-куствено от боговете-анунаки. Извършена е манипулация, която предизвиква огромно ускорение в развитието на човешката раса.
Енки (Еа) е този, който (според древните текстове) дава идеята, след което е взето решението да бъде създаден един „Адамо". Примитивният човек, когото намерили в околността, изглеждал подходящ за намерението на анунаките да създадат модерен роб.
То обаче не се осъществило от първия опит, а постепенно, след експерименти. Ако разгледаме древните предания, ще видим, че анунаките са имали нужда от дълъг период, за да открият верния „образ", т.е. правилната генетична комбинация. От първоначални-те им опити до първия „Адам" минава много време.
Имайки предвид, че за да постигнат „перфектен" резултат, учените във „високоразвита" ни цивилизация се нуждаят от много, много опити в областта на генното инженерство и клонирането - то древните предания звучат съвсем смислено. Днешната ситуация вероятно е била сходна с то-гавашната. Анунаките също са имали нужда от продължителен експериментален период, за да постигнат „перфектен" резултат(42).
Нека си спомним часовете по биология: за доказване на законите за чиста наследственост (Грегор Мендел) се кръстосваха видове птици. Научното доказателство за чиста наследственост се нуждае от много кръстоски. Същото трябва да е ставало и с анунаките преди стотици хиляди години, но с разликата, че в курсовете по биология ние вече имахме налице резултатите на Мендел и на практика предварително ги знаехме.
В противен случай няма как да обясним факта, че не само преданията от Месопотамия съобщават за опити, кръстоски и хибридни същества. Много други култури и легенди подкрепят казаното от вавилонците (респективно шумерите). Налага се да допуснем, че преди „боговете" да открият правилната „кръстоска" и верния код за първия „Адам", е имало редица експерименти.
Дали морската нимфа, намерена в Япония, не е доказателство за тях? Или е самостоятелен вид?.Въпреки яснотата в описанията на шумерите и на други култури по света, не знаем как точно са протекли опитите, защото липсват съответните артефакти.
Кой е Енки, създателят на Ноmо sapiens ?
Вероятно Енки е бил синът на краля на тези извънземни. Името „ЕN.КI" означава „Господар или княз на света". Титлата му от шумерските клинописи обаче не се оказва особено сполучлива, защото след безкрайни съперничества и интриги - от които тази цивилизация, както изглежда, винаги се е възползвала - той губи властта си над големи части от планетата от полу-брат си ЕНЛИЛ.
На Енки се приписва не само „създаването на хората", но и много други дела. Той вероятно е пресушил блатата в Персийския залив и ги превърнал в плодородни земи, строил е вълноломи и кораби и, както изглежда, е бил добър учен.
Но това, което ни интересува най-вече, е неговото благо-разположение към творението си. Според месопотамските текстове на съвета на извънземните Енки се застъпва за новия земен вид. Той повдига въпроса за жестокостите, които останалите извънземни, включително и полу-брат му Енлил, налагат на хората. От плочките става ясно, че не е искал човекът да бъде роб - въпрос, по който останалите са на различно
Изображения 39 и 40: Черен обелиск на асирийския цар Саламасар. Човекоподобните животни били водени на верижка. мнение. Хората, които за господарите си не били нищо повече от товарни животни, били третирани ужасно. Плочките разказват за бедствия, глад, болести и други неща, които днес бихме на-рекли биологична война. Когато този геноцид не довежда до желаното редуциране на човешкото население, е решено то да бъде заличено с голям потоп и най-вече да бъдат унищожени създанията, които не били „особено сполучливи" - хибриди, мутанти и човекоподобни животни.
Днес много археолози са единодушни, че преди хилядолетия в Близкия Изток е имало потоп. За него се споменава и в митовете на североамериканските индианци.
Според шумерските текстове, Енки разказал на един ме-сопотамец на име Утнапищим плана на извънземните и го посъветвал да построи кораб и да отплава със семейството си, като вземе малко добитък, злато, няколко занаятчии и диви животни.
Историята за Ной, както много други истории от Стария завет, са преписи от древните месопотамски текстове. Юдеите променят само имената, а еврейската религия превръща многото „богове" в един „Бог".
От животните, почитани в миналото, няма по-уважавана от змията, и то защото била емблема на един кръг посветени, оказал силно влияние върху ранните култури от двете полукълба. Става дума за образовано общество, отдадено на разпространението и постигането на духовни знания и свобода: „Братството на змията". То се борело срещу поробването на духовни същества и се опитвало да освободи хората от гнета на извънземните. (Старата библейска дума за змия е nahash, произлиза от корена NНSН и означава разчитам, намирам). Основател на „Братството на змията" бил бунтовният, но конструктивен княз Енки. В текстовете се казва, че Енки и баща му Ану били етически и духовно високо образовани и именно това е било знанието, което е символизи-рано по-късно в библейската история за Адам и Ева. Енки е представен като виновник, който дал на човека познание за миналото, за Създателя (извънземните) и му съдействал да постигне духовната свобода. В градината Е.DIN, овощната градина на анунаките, където работели няколко Ноmo-sapiens-роби, било забранено да се яде от едно определено дърво - дървото на познанието.
Защо е било забранено? Защо една ябълка е толкова опасна?
Нека видим какво се е случило. В „Битие" пише: „А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог 
беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред на градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете, но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете като Бога, да познавате доброто и злото." 1
Всеки, който вярва в Стария завет, трябва да си отвори ушите добре, дори и само за този пасаж : защото „Бог" лъже! Адам и Ева не умират...
„Бог" всъщност не е никакъв Бог, т.е. Създателят на всичко, а това е Ану, бащата на Енки и Енлил, който познавал свойствата на ябълката - нар!
Кое е толкова особеното?
Ще разберем от Морфей, който в бестселъра си Маtriх Соdе обяснява програмата на творението, в която живеем, от научна гледна точка: „Семките на нара и кората на корена на дървото съдържат едно особено вещество - DМТ. Ако човек го погълне, изпада в подобно на просветление състояние. Както бебетата, които се раждат с пропит от DМТ мозък и имат директна връзка с хипер-пространството. DМТ е вещество, съдържащо се в семките на нара. Явно по времето на Адам и Ева това е трябвало да бъде избегнато. И тогава настъпва повратният момент от човешката история: изгонването от рая!" (19, S. 80)
Нееднократното ядене на този плод и последвалото „познание" се оказали съществени, защото така за хората се появила възможността за експанзия - те се осъзнават. До този момент те са безплодни хибриди, кръстоска между две различни раси. По думите на експерта по Месопотамия Зекария Сичин, шумерският текст ни смята като микстура между анунаки и Ноmо erectus, предшественика на Ноmо sapiens.
Естествено анунаките не са особено въодушевени от желанието ни за експанзия, защото по никакъв начин не. искали да загубят контрола над творението си. Знанието, което по онова време хората получили чрез яденето на плода, не било толкова от научно естество, а по-скоро знание за ставането, размножението - възможност от стерилен хибрид да се превърнат в размножаваща се раса. Това силно разгневило анунаките и хората са изгонени от градината Е.DIN. Енки, който позволил на робите да се превърнат в нова раса, като ги убедил да ядат от плодовете, не е застанал, както твърди Библията, срещу Бога, а срещу ужасните дела на извънземните „богове", съответно своя баща, царя на извънземните.
Въпреки добрите им намерения обаче, е очевидно, че Енки и „Братството на змията" не успяват да освободят хората. В месопотамските плочки се казва, че „змията" (Братството на змията) скоро била превзета от други заговорнически извънземни групировки. Енки е заточен на Земята и оклеветен от противниците си, за да е сигурно, че никога повече няма да намери поддръжници измежду хората. Титлата на Енки от „Княз на света" става „Княз на тъмнината" - той е падналата Зорница (Исая 14:12 - „Но как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите..." 1 , Носителят на светлината, защото е най-красивото и най-силното същество на своето време. Той е Носителят на светлината за древните германци, при гърците е известен като Хелиос или Фосфорус, при римляните - като Луцифер. Той е превърнат в дявол!
Представят го за смъртен враг на върховното същество (в случая на баща му, командира на космическия кораб), но е създател на хората (което наистина не е лъжа). Хората бяха учени, че всичко лошо на света идва от него и че той искал духовно да ги пороби.
Така стоят нещата в случай, че Енки и Луцифер са едно и също лице. Дали е вярно? Наистина ли Луцифер е толкова свободолюбив и самоотречен? По-нататък ще научим още за него.
Хипотезата, че нашата планета е била посетена от различни форми на живот, дошли от дълбините на космоса, които създават нова раса, след което напускат Земята, едва ли е „изсмукана от пръстите". Гръцката митология ни разказва за богове, живели на Олимп, за Хермес, пратеникът на боговете, който летял с божествената си кола в небето. Хавайската песен „Хула-Хула" разказва как един космически кораб се приземил на вулкана „Маунакеа" в Биг Айланд, най-смелият между воините се изкачил до този космически кораб, оженил се за жената, излязла от него, и та ка се появила днешната хавайска раса. Маите и хопите ни информират, че идват от Плеядите. Те поясняват, че първоначално били живели на континент, който се намирал в Атлантическия океан, но по-късно потънал и те успели да оцелеят в подземни селища, преди да се разселят към северно- и южноамериканския континент. Австралийските аборигени разказват, че и при тях някога са се приземили космически кораби, екипажите дали бумеранга и ги учили на спиритуални знания.
Според обясненията на (контролирания) научен свят ние вярваме, че човешката история започва през 3800 г. пр. Хр. в Шумер. Преди това сме били космати диваци и варвари. Тук има няколко уловки. Например сфинксът е датиран на 2500 г. пр. Хр. и се приема, че негов създател е фараонът Хефрен. Но математикът и ориенталист Р. А. Швалер, както и египтологът Джон Антъни Уест категорично доказаха, че ерозията по сфинкса би могла да е възникнала само от действието на водата. Изследванията им показаха, че ерозията не е следствие от пясъчните ветрове, а от 70 сантиметрова течаща вода. Уест успя да пресметне, че сфинксът трябва да е бил изложен минимум 1000 години на постоянни поройни дъждове, за да се появи подобна ерозия. В това отношение гео-логията е в абсолютно противоречие с археологията. Сахара е на възраст не по-малко от 7000 до 9000 години, което означава, че сфинксът е минимум на около 8000 до 10 000 години. Според „научния свят" обаче по това време не е имало високоразвити култури, които биха могли да издигнат грандио-зен монумент като сфинкса, който би ни затруднил дори и при съвременните строителни технологии.







Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. maranatha - Извинявай, ама това е пълна глупост
25.02.2011 22:56
Чиста теософия и езотерика. Не е ли по-добре да вярваме на Библията, а не писанията на объркани и нещастни хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 459640
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031