Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2011 15:38 - Лечение на рака има, но го крият!Химиотерапията всъщност е убийство
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 40711 Коментари: 15 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Осем милиона души в света всекидневно умират от рак! И това е удобно и изгодно за мнозина... Ракът е най-разпространената причина за смърт и в България, и в световен мащаб. Именно от тази болест умира всеки четвърти човек! Хората продължават да си отиват от болести, които фармацевтични картели, контролирани от най-богатите хора в света, отказват да лекуват. А може би могат...

Може да ви се стори чудовищно, може и да сте прочели или чули някъде за д-р Ричард Дей - шеф на организацията “Планирано родителство”, която се занимавала с евгеника и се контролирала от Рокфелерови. Той се е изказвал пред лекари през 1969 година в Питсбърг. Разказвал им за приближаващата се трансформация на глобалното общество. Помолил докторите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки, докато огласява дългия списък от планирани мерки по изменение на глобалното общество. Но един от лекарите все пак записал какво ни готвят в рамките на този проект и след това направил тази информация достояние на обществото.

Днес, 40 години по-късно, можем да видим с очите си доколко точни са се оказали предсказанията на Ричард Дей:

“Ние сега можем да излекуваме всякакъв вид рак

Цялата информация се съдържа във фонда Рокфелер и може да бъде обнародвана при наличие на съответстващо решение”. По-точно Дей всъщност е казал, че ако хората умират бавно “от рак или от нещо друго”, то това ще забави темповете на прираст на населението...

Тези хора постъпват така, защото нямат душа. Фармацевтичният бизнес не си поставя за цел да излекува рака, както и много други заболявания, буквално превърнали се в епидемия.

Защо да лекува болест, щом може да трупа пари за борба със симптомите й. Доживот

При това съвсем не е задължително да разказва на доверчивите пациенти, че отровите от химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки - и в крайна сметка убиват човека. Авторът на това послание не смята, че това се прави само за пари... Елитът иска да съкрати населението, което вече е пренаселило Земята, затова хората трябва да страдат и да умират по-рано. А ако някой лекар изведнъж открие действен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на медицинския елит и официалните структури. Един от хората, който открито е тръгнал против тази система, е италианецът Тулио Симончини. Веднага започнали да го преследват от всички страни.

Тикнали го за три години в затвора, защото започнал успешно да лекува хора в последни стадии на рака.

Престъплението му се заключавало в това, че той разбрал, че злокачествените тумори са разраснали се гъбички кандида - те живеят дори в организма на здравите хора, но силният имунитет ги държи под контрол. Ако организмът е отслабен, гъбичките се разпространяват по тялото и предизвикват злокачествени тумори.

Тулио Симончини смята, че ракът е точно това - разраснали се гъбички-кандида, и че традиционното обяснение за природата на рака е съвършено неправилно. Самият той като специалист в областта на онкологията и метаболитните нарушения се изправил срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, противопоставил се на традиционните методи за “лечение” на глобалната епидемия от рак. Д-р Симончини решил да каже истината на своите пациенти, а не да повтаря заучените и зазубрени фрази от медицинските университети.

Д-р Симончини открил, че гъбичките кандида са в основата на раковите образувания

От момента, в който започнал да се занимава с медицина, Симончини разбрал, че лекуват рака някак неправилно: “А видях силно страдащи хора. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко ме стягаше отвътре от вида на бедните малчугани, загиващи от химиотерапия и радиация”. Желанието му да помогне на пациентите го накарало да търси нови пътища за лечение на тази болест. Решил да остави настрани всичко, което е знаел за онкологията до този момент, и започнал собствено независимо изследване. И така открил, че всички видове рак се проявявали еднакво, независимо в кой орган или тъкан се е образувал туморът. Всички злокачествени новообразувания имали бял цвят. Симончини започнал да мисли на какво му прилича раковият тумор. Гъбичките кандида? Нима това, което традиционната медицина смята за неконтролирано делене на клетките, всъщност е процес, отключван от самия организъм за защита от кандидоза? Ако се абстрахираме от това предположение, то развитието на болестта протича по следния сценарий:

Гъбичките кандида, обикновено поддаващи се на контрол от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и образуват своеобразна “колония”. Когато някой орган се зарази с млечница, т.е. кандидоза, имунитетът се опитва да го защити от чуждо нахлуване.

Имунните клетки построяват защитна бариера против клетките на организма. Именно това традиционната медицина нарича рак.

Химиотерапията всъщност е убийство

Смята се, че разпространението на метастазите по организма - това е пропълзяване на “злокачествените” клетки по органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките кандида се “разхождат” из организма. А гъбичките могат да бъдат унищожени само от клетките на нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването. С всяка година броят болни от рак нараства. А не мислите ли, че това е една добре планирана война против имунитета на човека - война, която става все по-ожесточена. Имунитетът отслабва от хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксинациите, електромагнитните и микровълновите технологии, фармацевтичните препарати, стресовете в съвременния живот и т.н. Децата до 2 годинки получават около 25 ваксини. Но през това време имунитетът все още се формира.

Планът на Илюминантите е масова депопулация чрез отслабване на имунната система. А какво най-бързо потиска и направо разрушава имунитета? Естествено, химиотерапията. Добавете и радиотерапията. В днешно време това са най-действените методи за разрушаване клетките на организма. Най-съвременното общопризнато “лечение” в онкологията се основава на постулата, че раковите клетки ще бъдат убити по-рано от здравите клетки на пациента. Нека напомним какво е постулат - по принцип това е положение, което макар и недоказано, се приема от теоретическа или практическа необходимост за истина. Отровните съединения на химиотерапията убиват клетките на имунната система.

Но клетките кандида няма къде да отидат. Остатъците от имунната система не са в състояние да държат под контрол клетките кандида. Те се преселват в другите органи и тъкани. Ракът запълзява по организма. Тези, които уж са оздравели след хирургичната намеса и химиотерапията, всичко на всичко са получили бомба със закъснител. Имунитетът е разрушен.

Появяването на рецидиви е въпрос на време

С други думи: химиотерапията убива хората, които уж трябва да лекува. За да се излекуваме от рака, трябва да укрепваме имунитета, а не да го отслабваме. Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефикасния фунгицид. Но тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида бързо мутират и дотолкова се приспособяват към препарата, че дори започват да се хранят от него. Останало само старото, проверено, евтино и достъпно средство против гъбички - натриев бикарбонат - основната съставка на хлебната сода. Защото гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат.

Да, този човек твори чудеса и лекува най-тежките случаи в онкологията с простия и евтин натриев бикарбонат!

Пациентите на Симончини пият соден разтвор или натриевият бикарбонат се влива непосредствено върху тумора с помощта на приспособления, напомнящи ендоскоп - дълга тръбичка, която се използва за оглеждане на вътрешните органи.

Симончини представил своите данни на италианския здравен министър с надеждата, че най-после е открито лечение на рака. Но...

През 1983 г. Симончини лекувал италианеца Генаро Сангермано, на когото лекарите предрекли смърт след няколко месеца от рак на белите дробове. След известно време този човек бил напълно излекуван! Ракът изчезнал! Окрилен от този успех, а и от лечението на други пациенти, Симончини представил своите данни на италианския министър на здравеопазването, надявайки се, че ще започнат клинични изследвания и проверки как работи неговият метод. Но какво било удивлението му, когато италианският медицински елит не само че не разгледал неговите изследвания, но и го лишил от медицински лиценз за лечение на пациентите му с лекарства, които не били одобрени. Медиите започнали кампания против Симончини, осмели го лично и залели с кал неговия метод. А скоро този талантлив лекар попаднал за три години в затвора за това, че уж “убивал своите пациенти”. Симончини бил под обстрел от всички страни. Медицинският елит заявил, че методът за лечение на онкологичните заболявания с помощта на натриев бикарбонат е “безсмислен” и “опасен”. И то във време, когато милиони хора умират от мъчителна смърт от “проверената” и “безопасна” химиотерапия. Медиците продължили да забраняват лечението с натриев бикарбонат.

Симончини обаче въпреки всичко и всички продължил своята работа. Сега за него знаят благодарение на интернет. Този лекар твори чудеса и лекува дори най-напредналите случаи в онкологията с простия и евтин натриев бикарбонат. В някои случаи процедурите продължават месеци, в други, например при рак на гърдата - само няколко дни.

Често Симончини просто обяснява на хората какво трябва правят - по телефона или по електронната поща. Той дори не присъства лично при лечението, но все едно - резултатите надминават всякакви очаквания.

Но това още не е всичко

Раковите клетки съдържат уникалния биомаркер, ензима CYPIBI. Този ензим променя химичната структура на вещества, които се наричат салвестрол и се намират в много плодове и зеленчуци. Химичната реакция превръща салвестрола в компонент, убиващ раковите клетки, без да уврежда здравето. Този ензим се изработва само в раковите клетки и реагира със салвестрола от плодовете и зеленчуците. Така се образува субстанция, която убива само раковите клетки. Салвестролът е естествената защита за борба с гъбичките на плодовете и зеленчуците. И колкото повече растението е предразположено към гъбични заболявания, толкова повече салвестрол съдържа то.

Към тези плодове и зеленчуци спадат:

ягодите, черната боровинка, малините, гроздето, черната офика, къпината, ябълките, прасковите, зелените зеленчуци - броколи и другите видове зеле, червеният и жълтият пипер, авокадото, аспержите и патладжаните.

Но агро- и фармацевтичните компании знаят за това. И ето какво предприемат те: Произвеждат химични фунгициди, които убиват гъбичките и пречат на образуването на естествената защита в растенията. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са подложени на обработка с химични фунгициди.

Самите разпространители на фунгицидите блокират изработването на въпросния ензим. Затова, ако ядете химично обработени плодове и зеленчуци, никакъв оздравителен ефект няма да получите.

Б.Р. Редакцията използва материали от руския медицински сайт НЕБОЛЕЙ


Невроятно, но факт!

Все още ли смятате, че всичко това е някаква случайност?! Може би мислите, че Тулио Симончини е станал известен по грешка?!

Не - те, най-богатите кланове в света, искат хората да умират от рак и никакво лекарство да не може да попречи на това. Те са ментално и емоционално болни и смятат хората за добитък.

Вашите страдания са им напълно безразлични. Дори точно обратното - колкото повече страдате, толкова по-добре за тях. Те не са с ума си. Добре че “психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в целия свят “нормалните” милиони пациенти продължават да умират от неправилното лечение, което на свой ред се базира на неправилните постулати.

Благодарни сме на такива хора като него за това, че дава надежда нещо в този свят да се преобърне. Този свят, управляван от полудели семейства и кланове. На нас са ни нужни такива като него!



Гласувай:
17



1. divna8 - Световната фармацевтична мафия ...
05.01.2011 15:45
Световната фармацевтична мафия няма интерес от лекарства, които да излекуват напълно болестта. Нямат финансов интерес!!!
Химиотерапевтичните лекарства и животоподдържащите са едни от най-скъпите в света. А когато минават през здравна каса - поскъпват от 5 до 10 ПЪТИ...
Пак става въпрос за източване на НАШИТЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ...
Благотворителността е човечност, която при тези обстоятелства неволно влива средства в тази широко разпростряла се мафиотска мрежа!!!
цитирай
2. ferdi - Браво!!!
05.01.2011 16:08
Чудесна информация!! Поздравления! Чела съм сайта на този италиански лекар и наистина е изумително какво е постигнал! :) Между другото вчера съвременник пусна тази тема : http://savremennik.blog.bg/technology/2011/01/04/tema-s-prodyljenie-d-r-roial-raif.661561 Конкретно търсещите решение или алтернатива могат да прочетат и нея.
И..в допълнение отново по темата - надявам се да не се сърдиш, че слагам тези линкове - но този материал е много ценен като информация.
http://www.naturalnews.com/030599_vitamin_C_mega_dose.html

Поздрави! :)
цитирай
3. renda - ето и моята скромна информация
05.01.2011 19:29
Заставам зад вашите коментарии,аз загубих трима много близки за мен хора от тази коварна болест,съвсем скоро преживях и с баща си страхотни мъки,не мога да не благодаря на лекара ,който го спаси и вече е страшно добре,но съжалявам,че за другите близки хора нямах тази информация,която имам сега!От 1 година в България влезе естествено пак от американците и руснаците страхотен продукт- ЧУДО-ПРОДУКТ.От три месеца го пием цялото семейство,резултатите са уникални,да не говорим,че вече има и много положителни резултати и в нашия град и заболяванията са точно- раковоболни,миоми,при започнати химиотерапии!От както го пия


искам всички хора да научат за него,да си помогнем сами,не вярвам вече на медицината, откакто познавам този продукт!Който желае повече информация,пишете ми ще ви насоча къде да откриете материали за него!
цитирай
4. mominasylza - Защо толкова тайнствено...
05.01.2011 19:56
Разбира се че искаме информация,Аз също. След като тези на които сме поверили живота си за д ани спасяват именно в такива моменти,нехаят /или се отнасят нехайно,именно поради ПАРИЧНИ причини,/ защо д а не си помогнем сами.
Ето давам ви възможност и картбланш– поле за изява.Линк,адрес,...нещо!!!! Къде ,към кого,КАК?
цитирай
5. renda - Не е тайна..................
05.01.2011 22:52
Защо тайнствено ли?Защото,от както знам,използвам този продукт и видях ефекта му,започнах да информирам познати,непознати в много сайтове,но срещтам една българска характерна черта-недоверчивост,че ще бъде измамен,подведен.Вярно,така се случва,когато много години сме били лъгани от кого ли не?!Продукта се казва Трансфер Фактор- от американската компания 4Life Research.У нас в България е от 1 година,естествено разпространен чрез руска лекарка.В Русия вече от 6 години почти всички известни клиники използват Трансфер Фактор.Но накратко,аз съм от Бургас,казвам се Ирена Банова,ако желаете може чрез скайп,във Фейсбука и мога даже да ви пратя и материали.От скоро имам блог и имам публикувани материали,но ето и един руски сайт- www.atfactor.ru- сайта е на Алимова.А в google изпишете Трансфер Фактор и ще откриете много сайтове само да имате време да четете!Това е моя skype: renda_64 e-mail- renito_1964 www.irenabanova.dir.bg Ako мога да помогна на някой,или желаете още информации в скайпа ще ви пратя много материали и ще се опитам да ви отговоря на всички въпроси,които ви интерисуват!Мога сега да ви пожелая лека и спокойна вечер!
цитирай
6. bizcocho - Статията е много ценна. Защо не я ...
06.01.2011 08:04
Статията е много ценна. Защо не я прикачите към блогрол? Ще може и да се открива от хора пропуснали я, след като влезнат в блога ви.
цитирай
7. alexdb - това шега ли е що е :)))
06.01.2011 20:28
Ей ама на някакви хора все конспирация им се привижда :))) Виж с рака шега не бива. Доста гадна болест е. А относно разните лечения има много и различни варианти, вкл. и български билкарски и т.н. Дори имам относително пряко наблюдение върху един от тях. Проблемът обаче е, че действат в относително малко случаи и няма зависимост. А разните конспиративни теории са доста забавни :)))). Но не пасват поне по няколко пункта - първо който пръв патентова и внедри лекарство против рака за отрицателно време ще утрепе всякаква конкуренция, второ - дори и най-богатите и най-влиятелните хора, както и най-големите светила в медицината и техните близки умират от рак и то не по-малко от останалите хора и трето - въпреки замърсяването, химизирането и гемеонизирането на храни и т.н. продължителността на живота се увеличава. А истината е, че т.н. хуманна медицина на фона на човешкото развитие е още в бебешки пелени и далеч не е всесилна и всезнаеща, камоли фармацията. Така че статията ми харесва във втората част и считам, че е полезна, но първата не става :)
цитирай
8. анонимен - отговор на -това шега ли е що е:)))
12.01.2011 14:40
Правилно, шега не бива с това заболяване, има много основателни причини този продукт да не се патентова като лекарство.Помислете колко още ще се оскъпи само ако влезе в аптекарската мрежа?Кажете според вас кой прави реклама,дали не са тези, които нямат печалби?А и той не е лекарство,антибиотик.
Запознайте се по-обстойно с компанията, с техните собственици-те са милиардери, нужно ли е да се рекламира нещо, което се е доказало почти в над 70 държави, 3000 научни публикации, стотици професионалисти препоръчват този продукт?! От 5-6 години в Русия- клиники и лаборатории работят с този продукт.Когато фирмата или компанията предлага ефикасен продукт или стока, и е доказано неговото действие, според вас трябва ли им реклама?!Аз мисля че не им е нужно- ето затова те разпространяват чрез MLM.Избора си го прави всеки за себе си, аз го приемам като мисия, всеки да може сам да си го купува като потребител от компанията.Много неща още искам да споделя, но при толкова много информация, моля ви да я разгледате, вижте патентите, има много преведени сайтове, американски, руски, наистина този продукт помага, искам колкото мога ,да помогна на повече хора да получат информация! Съжалявам ако съм ви досадила! в Google- transfer faktor - там ще получите пълна информация за всичко! или 4Life.com
цитирай
9. анонимен - otgovor.........................
12.01.2011 14:42
писмото е от renda
цитирай
10. tera - Здравейте, прочетох статията и коментарите
04.03.2011 11:28
Пуснах търсачка за Трансфер фактор и се оказа, че се разпространява по МЛМ - мулти левъл маркетинг, което мигом ме отблъсна. Също не видях и цени на продуктите.
Това да "набутваш" роднини и познати с нещо си, дето много ще им помогне и което не се продава в аптеките, ми намирасва на шарлатания. Мое си мнение.

цитирай
11. renda - отговор на tera
06.03.2011 17:36
Да разбира се,всеки има право на свой избор и мнение, цените са изкарани във почти всички сайтове,но все пак ако желаете мога да ви ги изпратя на електронната ви поща Знам,че много се напатихме от спекулации,но заставам зад думите си на 100%,че тук няма измама,не бих си играла или мамила хора,които имат нужда от някаква помощ,но не искам повече да ви убеждавам,решението си го взима всеки за себе си
цитирай
12. анонимен - Същия проблем е и с лекарството А...
06.12.2011 10:31
Същия проблем е и с лекарството Антималигноцит
цитирай
13. анонимен - Същия проблем е и с лекарството А...
14.05.2012 19:51
анонимен написа:
Същия проблем е и с лекарството Антималигноцит

цитирай
14. анонимен - Възпитавайте се в хубави мисли за ...
16.06.2012 13:40
Възпитавайте се в хубави мисли за себе си и за света и няма да е нужно да боледувате и търсите после лечение. Ако не се промените, болестта просто ще отиде на друго място, тъй като ще е премахнато следствието, а не причината.
Простете си, също и на хората около Вас - особено на близките си. Молете се за Любов и Светлина, а не за пари, здраве, щастие и т.н. Когато имате тези с главните букви в живота, те ще доведат всичко останало след себе си. Дори това да не стане, не търсете виновни, още по-малко обвинявайте Създателя за това. Уроците се пращат за отработване запазване чувството на Любов в душата при всяка ситуация, в която се чувстваме обидени, унижени и т.н. Благодарете за всичко, което Ви се случва, независимо дали е хубаво или лошо. Любов и Светлина на всички!
цитирай
15. анонимен - Осем милиона души в света всекидневно умират от рак!
25.10.2012 19:08
8 000 000 * 365 = 2 920 000 000. Т.е около 3 милиарда души годишно при смъртност 56 милиона на година..Та в тоя ред на мисли както фармацевтичните компании имат интерес да няма лек срещу рака, така и медиите имат интерес да манипулират информацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 459544
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031