Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2010 00:55 - Знаци по пътя
Автор: mominasylza Категория: Други   
Прочетен: 824 Коментари: 0 Гласове:
2



Не ми се спеше , а обичам да прехвърлям страниците из Блога...интересно е, мнения,гледни точки, чувства...еее, и тук таме и некоя ругатня има, коя по културна, коя по не... нещо малко сме тук като на улицата, хора разни, срещат се, разминават се.Нека да е весело, когато е такова...

Ако мога да причисля този постинг към един друг на Мисси.
Чета Ви с удоволствие ,теб, Нео, другата дама, полпот май беше,още един колега съблогер,и всички останали .Няма да се впускам в дълги обеснения, искам само да споделя това което намерих в днешното електронно издание на вестник Труд. Изводите  може всеки сам да си ги направи,никой не е длъжен да вярва,но аз лично за себе си, обичам да чета ЗНАЦИТЕ ПО ПЪТЯ!  Наистина не е смешно. И си задавам доста въпроси,на които едва ли тези които знаят истината биха отговорили...

Стоянов - с Рокфелер и Кисинджър автор(и): Магдалена Гигова, На една от стените в офиса си до кино “Одеон” Петър Стоянов е закачил свои снимки със световни лидери. Снимка Иван Донов

Петър Стоянов днес е подсъдим в Софийския градски съд за ударен плесник, но той ще бъде представляван от адвоката си.
Защото по същото време е на годишното заседание на Трилатералната комисия в Дъблин в компанията на Хенри Кисинджър и Дейвид Рокфелер, основател на комисията, която е наричана “световно правителство в сянка”.

Стоянов е член на изпълнителния комитет за Европа.

Как и защо се стига до процеса? На 9 септември м. г. президентът традиционно присъства на панихидата за загиналите в лагерите и затворите на комунизма на мемориала им до НДК.

Тогавашният журналист от телевизия “Скат” Георги Жеков тръгва след него с агресивния въпрос: “Какво правите тук, като ядохте и пихте с убийците на жертвите?” Петър Стоянов го подминава, без да го удостои с отговор. Но Жеков е настоятелен: “Изкарахте живота си по резиденциите, а имате наглостта да се появявате тук.”

По изключение стоманените иначе нерви на президента не издържат и той отвъртява на журналиста звучен шамар.

“Преди няколко дни бе починал баща ми, който дълги години е бил влачен и мъчен по лагери. Хората, с които всеки път ходя да почета паметта на мъчениците, а значи и неговата памет, са все близки приятели на баща ми. Признавам, не издържах!”, успя да изкопчи лаконичен коментар на Петър Стоянов от Ирландия “Труд”.

Целият екшън е бил записан с камера, но от телевизия “Скат” не пожелават да го излъчат в новините. Пускат го в “Господари на ефира”


Няма да коментирам, изводите всеки сам си ги прави...





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mominasylza
Категория: Други
Прочетен: 460748
Постинги: 122
Коментари: 356
Гласове: 821
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930